3 motive pentru care filmul coreean Space Sweepers merită urmărit

Recent am văzut filmul Space Sweepers și pentru că mi-a plăcut, m-am gândit să povestesc aici despre asta.

1. Actorul principal, Song Joong-Ki

Filmul îl are ca protagonist pe Song Joong-Ki, pe care îl știu din drame precum Sungkyunkwan Scandal sau celebra Descendants of the Sun, care a făcut furori. Actorul nu m-a dezamăgit nici în filmul Space Sweepers – ca de obicei, îmbină foarte bine scenele dramatice, emoționante, cu umorul și scenele de acțiune. Și nu a dezamăgit pe nimeni se pare, pentru că popularitatea actorului Song Joong Ki la nivel mondial a explodat odată cu lansarea filmului. Acesta și-a deschis cont oficial de Instagram și a ajuns la 1 milion de urmăritori în mai puțin de 10 zile.

Song Joong-Ki în Space Sweepers

2. Subiectul filmului

Space Sweepers este un film SF emoționant, presărat cu umor tipic coreean, iar acțiunea se desfășoară într-un viitor distopic, în anul 2092. Povestea urmărește un echipaj al navei spațiale The Victory, care se chinuie să își câștige existența prin adunarea și reciclarea resturilor de metale din spațiu. Într-una din incursiunile din spațiu, ei descoperă un robot humanoid numit Dorothy, care era căutat de autorități și avea o sumă enormă drept răsplată pentru cei ce îl găsesc și îl predau. Doar că lucrurile se complică atunci când echipajul descoperă că ceea ce susțineau autoritățile nu era adevărat. Acțiunea este tare faină și te ține în suspans de la prima și până la ultima scenă.

3. Park Ye Rin, fetița care interpretează rolul androidului humanoid

Pe Park Ye Rin am văzut-o pentru prima oară în acest film și este adorabilă. Sunt convinsă că are un viitor strălucit în lumea filmului. Interpretează foarte bine rolul și conferă drăgălășenie și emoție anumitor scene. Asta ajută, pentru că mai temperează și înseninează ritmul acțiunii pline de împușcături, dintr-un viitor sumbru.

Space Sweepers

La final, vă las cu câteva poze drăguțe, cu actorii, de la filmările acestui film.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *