8 K-Drame care merită văzute dacă treci printr-o despărțire

Revenirea după o despărțire este dureroasă, dar vă puteți răsfăța cu câteva drame romantice pentru a ușura tranziția. Remediile comune includ dulciuri, cumpărături online, tunsori și, bineînțeles, K-drame vindecătoare. Cu scene pline de căldură, personaje cu care te poți identifica și dialog autentic, aceste serii sunt prietenul apropiat de care ai nevoie pentru a trece peste o perioadă dificilă.

Iată mai jos opt dintre cele mai bune K-drame de urmărit dacă treci printr-o despărțire:

1. Yumi’s Cells 

Cu Kim Go Eun,  Jinyoung din  GOT7, Ahn Bo Hyun

Yu-Mi (Kim Go-Eun) este o femeie obișnuită care nu știe să-și exprime sentimentele. Prin relațiile ei romantice și profesionale ea crește ca persoană și își găsește fericirea în viața de zi cu zi. Yu-Mi are celule care reprezintă diferite emoții precum dragostea, violența, binele și răul. Aceste celule minuscule din creierul ei lucrează activ pentru ea și se confruntă cu emoțiile și necazurile ei.

2. Hometown Cha-Cha-Cha 

Cu  Kim Seon Ho, Shin Min Ah, Lee Sang Yi 

Shin Min Ah joacă rolul lui Yoon Hye Jin, medic dentist care renunță la job-ul său dintr-un oraș mare din cauza unei certe cu șeful său. Astfel, ajunge să se angajeze într-un orășel mic de la malul mării. Are parte de tot felul de încurcături și ghinioane odată ce ajunge acolo, însă ajută Hong Doo Shik, interpretat de Kim Seon Ho, un soi de om bun la toate. Bineînțeles că între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de iubire.

3. Our Beloved Summer 

Cu Kim Da Mi,  Choi Woo Shik,  Kim Sung Cheol,  Noh Jung Ui 

Această comedie romantică se învârte în jurul lui Choi Ung (Choi Woo-shik) și Kook Yeon-soo (Kim Da-mi), foști iubiți care s-au despărțit cu promisiunea de a nu se mai întâlni niciodată. Ani de zile mai târziu, documentarul pe care l-au filmat în liceu devine viral și aceștia sunt nevoiți să se întâlnească din nou în fața camerelor de filmat.

4. While You Were Sleeping 

Cu Lee Jong Suk, Bae Suzy, Jung Hae In

While You Were Sleeping este o dramă romatică SF, concentrându-se pe povestea a trei tineri care dobândesc capacitatea de a vedea viitorul prin visele lor: reporterul Nam Hong-joo (Bae Suzy), procurorul Jung Jae-chan (Lee Jong-suk) și ofițerul Han Woo-tak (Jung Hae-in). Unele dintre aceste vise arată crime pe care Jae-chan trebuie să le investigheze, iar altele arată evenimente dezastruoase pe care unul sau mai mulți dintre ei vor trebui să le îndure. Deranjați de aceste vise, trio-ul colaborează unul cu celălalt pentru a preveni ca visele lor să se transforme în realitate și pentru a-și învinge dușmanul, avocatul corupt Lee Yoo-beom (Lee Sang-yeob).

5. Reply 1988

Cu Hyeri, Park Bo Gum, Ryu Jun Yeol, Go Kyung Pyo, Lee Dong Hwi   

Drama Reply 1988 urmărește viața a 5 familii care trăiesc pe aceeași stradă într-un cartier numit Ssangmundong din Seul și aduce o perspectivă nostalgică asupra anului 1988.

6. It’s Okay Not To Be Okay

Cu Kim Soo Hyun,  Seo Ye Ji,  Oh Jung Se  

Intriga:  Un îngrijitor amabil al secției de psihiatrie și un scriitor antisocial de cărți pentru copii se ajută reciproc să treacă peste traumele din trecut. 

7. Move to Heaven

Cu Lee Je Hoon, Tang Joon Sang, Hong Seung Hee

Geu-ru (Tang Jun-sang), care are sindromul Asperger, și unchiul său Sang-gu (Lee Je-hoon) se întâlnesc pentru prima dată după moartea subită a tatălui lui Geu-ru. Încredințat ca tutore al lui Geu-ru, Sang-gu se alătură nepotului său în afacerea de familie „Move to Heaven”.

8. Chocolate

Cu Yoon Kye Sang, Ha Ji Won

Lee Kang este un neurochirurg care visa cândva să devină bucătar. Moon Cha Young l-a întâlnit în copilărie pe Lee Kang la un mic restaurant din orașul natal. Acolo, Lee Kang a gătit și i-a oferit o masă, fapt care a inspirat-o parțial să devină un bucătar de renume mondial. Mulți ani mai târziu, cei doi se întâlnesc din nou într-un spital și împreună își vindecă propriile cicatrici emoționale, pregătind mese pentru pacienți.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *