Serialul coreean „Jocul piramidei” pătrunde în ierarhia întunecată a vieții din școli

Serialul original de la Tving, „Pyramid Game”, spune o poveste despre tulburările psihologice ale elevilor blocați în situații de hărțuire sistemică la școală, potrivit regizoarei Park So-yeon. Bazat pe popularul webtoon cu același nume, noua serie thriller, care urmează să fie lansată pe 29 februarie, se învârte în jurul unei eleve nou transferate, Sung Su-ji (Kim Ji-yeon). Ea s-a mutat frecvent din cauza tatălui ei, care e tată singur și lucrează în armată, ceea ce a forțat-o să dezvolte abilități de supraviețuire pentru a se potrivi cu noii ei colegi de clasă.

„Este o poveste despre victimele, făptuitorii dar și martorii acestui fenomen. Urmărește studenții care luptă și cresc pe măsură ce un nou student se transferă în clasă”, a spus regizoarea, prezentând serialul în timpul unei conferințe de presă la CGV în Seul.

La noua ei școală, își dă seama că viața școlară nu va fi atât de ușoară pe cât se aștepta atunci când află despre un joc brutal care determină ierarhia întregii ei clase. În fiecare lună, clasa votează pentru a decide cine este cel mai popular student. În funcție de numărul de voturi, elevii sunt etichetați în cinci clase, permițându-le elevilor cu note mai mari să îi stăpânească pe cei cu nota cea mai mică.

Regizoarea, care a lucrat anterior la comedia romantică din 2023 „The Heavenly Idol”, a spus că a fost puternic atrasă de povestea captivantă a webtoon-ului original, care a urmărit schimbările psihologice ale studenților prin jocul neobișnuit.

O scenă din serialul „Pyramid Game” / Cu amabilitatea lui Tving

„Citind scenariul care a captat aceeași putere pe care o avea varianta originală, am simțit puterea poveștii. Sunt 25 de studenți și fiecare dintre ei prezintă caracteristici și evoluții diferite, ceea ce a fost cu adevărat captivant”, a spus ea.

„Am vrut să înfățișez personaje diverse. M-am concentrat pe schimbările psihologice ale studenților, pe măsură ce studentul transferat, Su-ji, stârnește o rebeliune.”

Actorii Shin Seul-ki, din reality show-ul de succes de la Netflix „Single’s Inferno”, și Jang Da-ah, care a atras atenția datorită surorii sale, star K-pop, Jang Won-young, își fac debutul în serial, jucând rolurile studenților.

Shin Seul-ki

Kim, cunoscută și ca Bona de la WJSN, și Shin și-au împărtășit eforturile pentru a se potrivi cu imaginea personajelor lor din varianta originală.

„Am încercat să arăt asemănător cu stilul ei și, ca actorie, am încercat să mă concentrez pe personajul din viarianta originală”, a spus Kim.

„La început, Su-ji pare rece și vicleană, dar pe măsură ce se întâlnește cu prietenii, inima ei se schimbă, devenind treptat mai bună. Cred că Su-ji din partea anterioară a poveștii este viarianta pe care o au majoritatea oamenilor în minte, așa că am încercat să mențin echilibrul.”

Shin a adăugat că a lucrat îndeaproape cu regizorul pentru a crea personajul președintei clasei.

„Am acordat foarte multă atenție sincronizării cu personajul și comunicării cu regizorul. Am vrut să păstrez aspectul din varianta originală, așa că mi-am tuns părul… Și am folosit machiajul la minim, pentru a-l face mai realist”, a spus ea.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *