Top 5 roluri ale actorului Lee Min Ki

Lee Min Ki a împlinit 39 de ani recent, pe 16 decembrie și se cuvine să îl sărbătorim și noi printr-un articol dedicat. Iată câteva dintre rolurile sale de top, de la un detectiv în Behind Your Touch la un iubit introvertit în Because This Is My First Life. Născut pe 16 ianuarie 1985, Lee Min Ki este un actor, cântăreț și model sud-coreean renumit. Și-a făcut debutul ca actor principal în drama sportivă Taereung National Village din 2005 și a câștigat popularitate datorită rolurilor în comedii romantice precum Love Truly (2006) și Dal Ja’s Spring (2007), după ce și-a perfecționat abilitățile de actor.

Lee Min Ki este un artist versatil, excelând nu numai ca actor premiat, ci și ca model și cântăreț. Călătoria sa actoricească a început în 2004 cu drama My ​​Older Brother, urmată de o perioadă de succes în drama Be Strong, Geum Soon! în 2005. De-a lungul carierei sale, el a făcut o tranziție perfectă de la rolurile principale pozitive la personaje răufăcătoare convingătoare. Deși este amintit pentru rolul său din filmul fantasy de dragoste Spellbound alături de actrița veterană Son Ye Jin, el a primit premiul pentru cel mai bun actor nou de la Baeksang Art Awards pentru interpretarea sa din filmul Tidal Wave.

Hai să aruncăm o privire la cele mai bune 5 roluri ale sale.

Behind Your Touch

Serialul Behind Your Touch se învârte în jurul lui Bong Ye Bun (interpretat de Han Ji Min), un medic veterinar cu puteri psihometrice și detectivul Moon Jang Yeol (Lee Min Ki). Amplasat în orășelul Mujin, din Chungcheong-do, cele două personaje se trezesc încurcate într-o anchetă penală periculoasă, abordând și cazuri de infracțiuni minore. Lee Min Ki îl interpretează pe Moon Jang Yeol, un detectiv pasionat care s-a transferat de la Departamentul de Poliție din Seul la Departamentul de Poliție Mujin. Pe măsură ce lucrează împreună, abilitățile psihice ale lui Ye Bun devin cruciale în rezolvarea unui caz de crimă.

Because This Is My First Life

Nam Se Hee (Lee Min Ki) este un tânăr rezervat care duce o viață de rutină, în care muncește. își îngrijește pisicile și își gestionează ipoteca grea într-un apartament confortabil. Ji Ho (Jung So Min), pe de altă parte, este o scriitoare aspirantă, care se confruntă cu provocări financiare semnificative. Într-o întorsătură a sorții, Se Hee și Ji Ho intră într-o căsătorie contractuală, hotărând să trăiască împreună. Acest aranjament o avantajează pe Ji Ho, având o casă și pe Se Hee cu un nou coleg de apartament și pe cineva care să aibă grijă de pisica lui. Cu toate acestea, pe măsură ce povestea lor se desfășoară, își dau seama că această relație contractuală ar putea evolua în ceva permanent.

The Beauty Inside

În The Beauty Inside, o femeie experimentează un fenomen supranatural din cauza căruia își schimbă periodic aspectul, ducând la o serie de transformări. Între timp, un bărbat se îndrăgostește de ea.

Han Se Kye (Seo Hyun Jin), o actriță renumită, este percepută ca o persoană care creează numai probleme, înconjurată de zvonuri și mister. Fără ca publicul să știe, ea se luptă cu un fenomen neobișnuit, care face ca aspectul ei să se schimbe în cel al unei persoane diferite timp de o săptămână în fiecare lună. Într-una dintre aceste săptămâni, ea îl întâlnește pe Seo Do Jae (Lee Min Ki), un director al unei companii aeriene. În ciuda exteriorului și inteligenței sale aparent perfecte, Do Jae suferă o condiție care îl împiedică să recunoască fețele. El ascunde această condiție și se bazează pe memorarea oamenilor prin obiceiurile și manierele lor. Cu toate acestea, el poate recunoaște în mod unic chipul lui Han Se Kye. Întâlnirea lor devine un moment esențial, declanșând schimbări în viața ambilor.

My Liberation Notes

În povestea care îi implică pe frații Yeon (Lee El, Lee Min Ki și Kim Ji Won), monotonia le definește viața. Unul este dornic să găsească dragostea, unul nu are direcție și scop, iar cel mai mic tânjește să scape de rutina mondenă. În existența lor le lipsește bucuria, dar sosirea domnului Gu (Son Suk Ku), un străin misterios angajat de tatăl lor pentru a-și salva afacerea eșuată, le perturbă viața. În ciuda faptului că este un alcoolic cu conversații limitate, prezența domnului Gu îi determină pe frați să-și reevalueze viața.

În My Liberation Notes, Lee Min Ki preia rolul lui Yeom Chang Hee, al doilea dintre cei trei frați, angajat la sediul unei francize de magazine. Serialul rezonează la nivel personal, înfățișând viața în forma sa brută. Cu o narațiune nefiltrată, performanțele actorilor, inclusiv cea a lui Lee Min Ki, contribuie la transformarea dramei într-o vizionare foarte plăcută.

The Lies Within

În The Lies Within se desfășoară povestea lui Kim Seo Hee (Lee Yoo Young), fiica unui deputat. Când tatăl ei moare brusc într-un accident de mașină, iar soțul ei dispare, ea este obligată să intre în politică. În acest thriller captivant, Lee Min Ki preia rolul lui Jo Tae Sik, un detectiv care caută o viață liniștită. Cu toate acestea, pe măsură ce se implică în cazul tatălui lui Seo Hee, el descoperă că situația este mai complexă decât se anticipa. Împreună, ei se trezesc implicați într-o conspirație politică, încercând să descopere cine este creierul și care ar putea fi motivele din spate.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *