6 drame K-Drame de vizionat dacă ești fan Kim Young Dae

Din când în când, o față proaspătă apare pe ecrane și devine un actor de care pur și simplu nu putem să nu fim obsedați. Așa este și cazul lui Kim Young Dae, care ne-a cucerit cu roluri în comedii romantice precum Shooting Stars și Extraodinary You, ce au ajuns în fruntea listelor de tendințe Netflix. Pentru cineva care tocmai a debutat în 2019, tânărul de 26 de ani și-a făcut deja amprenta în industrie.

Dacă vrei să faci un maraton cu serialele lui Young Dae, iată o listă cu câteva dintre cele mai bune:

K-drame cu Kim Young Dae

 1. Extraordinary You (2019)
  Cu Rowoon, Lee Jae Wook, Jung Gun Joo, Lee Tae Ri
Kim Young Dae in Extraordinary You

Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon) este o adolescentă care își face drum prin viața de liceu. Ea realizează curând că trăiește de fapt într-o carte de benzi desenate, unde „scriitorul” a situat-o ca un personaj secundar care va muri în cele din urmă de o boală fatală.

Colegii ei de clasă, Oh Nam Joo (Young Dae) și Yeo Joo Da (Lee Na Eun), sunt protagoniștii poveștii și sunt probabil singurii care vor experimenta un final fericit. Dan Oh nu este de acord cu narațiunea ei și găsește o modalitate de a-și schimba soarta.

 1. When the Weather Is Fine (2020)
  Cu Kim Hwan Hee, Moon Jeong Hee, Yang Hye Ji
Kim Young Dae in When the Weather Is Fine

O serie de evenimente nefericite îl împing pe profesoara de violoncel Mok Hae Won (Park Min Young) să se retragă în satul de provincie pe care îl numea cândva acasă. Acolo, ea întâlnește niște fețe cunoscute, cum ar fi foștii colegi de școală Oh Young Woo (Young Dae), Lee Jang Woo (Lee Jae Wook) și Kim Bo Young (Im Se Mi).

Ea se reîntâlnește și cu Im Eun Seob (Seo Kang Joon), prima ei dragoste care acum deține o librărie locală. În frigul iernii, cei doi se încălzesc unul pe celălalt, recuperând timpul pierdut.

 1. Cheat On Me If You Can (2020) 
  Cu Yeonwoo, Song Ok Sook, Hong Soo Hyun, Lee Si Eon
Kim Young Dae in Cheat On Me If You Can

Autoarea de bestseller-uri Yeo Joo cercetează cum să facă o crimă să arate ca o moarte accidentală. Alături de ea este soțul ei mai tânăr, Woo Sung, care lucrează ca avocat de divorț. Woo Sung încă crede că este un partener atractiv și că trăiește o viață minunată de căsătorie. Cu toate acestea, în ultimul timp, Yeo Joo, care ar prefera să fie văduvă decât divorțată, începe să găsească unele dintre comportamentele sale suspecte. Yeo Joo îl avertizeazî clar: dacă înșală, va muri.

 1. The Penthouse: War In Life (2020)
  Cu Cheon Seo Jin, Oh Yoon Hee, Na Ae Kyo
Kim Young Dae in Penthouse

Locuitorii bogați ai Palatului Hera din Seul sunt foarte nemilosi când vine vorba de protejarea rudelor lor. Familia Joo, formată din omul de afaceri Dan Tae (Uhm Ki Joon), Suryeon (Lee Ji Ah) și copiii lor Seok Hoon (Young Dae) și Seok Kyung (Han Ji Hyun), este o familie care ascunde secrete sub aparențele fermecătoare. Când are loc o crimă suspectă în palat, proprietarii devin suspicioși unul față de celălalt.

 1. Shooting Stars (2022)
  Cu Yoon Jang Hoon, Kim Yoon Hye, Lee Jung Shin, Park So Jin
Kim Young Dae in Shooting Stars

Tânărul actor Gong Tae Sung (Young Dae) este adorat de fane de pretutindeni. Acesta semnează cu agenția de talente Star Force Entertainment, unde harnicul Oh Han Byul (Lee Sung Kyung) se ocupă de tot ceea ce privește relațiile publice.

Cei doi au o relație complicată, dar chiar dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă de fiecare dată, Han Byul este singura care îl poate scoate pe Tae Sung din criză.

 1. The Forbidden Marriage (2022)
  Cu Kim Woo Seok, Kim Min Ju, Hong Si Young
Kim Young Dae in The Forbidden Marriage

Lee Heon (Kim Young-Dae) este rege în Joseon. Cu ani în urmă, pe când era prinț moștenitor, iubita lui soție more, iar el nu reușește să treacă peste moartea ei nicicum. Familia regală și membrii guvernului încearcă să-l recăsătorească pe fără succes, fiind implementată, de asemenea, o lege care interzice tuturor femeilor singure să se căsătorească până când regele nu își găsește o consoartă. Într-o zi, regele Lee Heon cunoaște o femeie pe nume Ye So-Rang (Park Ju-Hyun), care susține că spiritul regretatei soții încă trăiește în palatul regal.

Voi în ce seriale l-ați văzut până acum?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *