Park Min Young revine pe ecrane cu kdrama Marry My Husband

Vă era dor de Park Min Young? Îndrăgita actriță coreeană revine pe micile ecrane cu un nou serial, Marry My Husband, o adaptare a unui celebru webtoon. Simpatica actriță a cucerit oameni din lumea întreagă cu roluri în seriale care au făcut senzație, precum Healer (2014–2015), Queen for Seven Days (2017), What’s Wrong with Secretary Kim (2018) sau Her Private Life (2019), însă ultimele două seriale lansate, Forecasting Love and Weather și Love in Contract (2022) nu au reușit să atragă popularitatea masivă cu care actrița era obișnuită. Telespectatorii nu au fost convinși nici de povești, iar în plus, actrița a fost criticată pentru aspectul său modificat prin operații estetice. Se pare că fanii o apreciau pentru frumusețea sa naturală. Toate acestea rămân însă în trecut, pentru că actrița revine în forță și pregătită să cucerească din nou publicul, cu un rol complex. Actrița este deja apreciată de fani și de colegii săi pentru felul riguros în care s-a pregătit pentru rolul unei bolnave de cancer din Marry My Husband – Park Min Young a slăbit enorm și a ajuns la doar 37 de kilograme, pentru a face aspectul său cât mai convingător. Iată mai multe detalii despre rolul său și noul serial coreean.

Bazat pe un webtoon publicat pe Naver din noiembrie 2021 până în februarie 2023 și scris de autorul Sung So Jak, „Marry My Husband” are în centrul acțiunii răzbunarea lui Kang Ji Won (Park Min Young), o femeie bolnavă de cancer în fază terminală, care devine martora aventurii dintre cea mai bună prietenă a sa, Jung Soo Min (Song Ha Yoon), și soțul ei, Park Min Hwan (Lee Yi Kyung), aventură care se încheie cu moartea lui Kang Ji Won, provocată de Park Min Hwan. Kang Ji Won călătorește în trecut cu 10 ani și caută răzbunare alături de Yoo Ji Hyeok (Na In Woo), șeful unui departament care lucrează în aceeași companie cu ea.

Park Min Young va interpreta rolul lui Kang Ji Won, o femeie obișnuită să fie răbdătoare cu ceilalți. Își trăiește întreaga viață suportând totul acasă și la serviciu, dar ceea ce o așteaptă pe Kang Ji Won la sfârșitul zilei este descoperirea aventurii dintre soțul ei și cea mai bună prietenă. Pentru a complica lucrurile, Kang Ji Won primește diagnosticul de cancer.

Imaginile recent lansate o surprind pe Kang Ji Won în halatul ei de pacient și cu o caciulă. Tenul ei palid sugerează că viața lui Kang Ji Won se prăbușește din cauza luptelor sale cu o viață epuizantă și cu cancerul.

Echipa de producție a serialului remarcat: “Park Min Young nu a precupețit niciun efort pentru a reda în mod realist rolul unei paciente cu cancer. Toată lumea de pe platou a fost surprinsă. Schimbările constante ale vibrațiilor lui Kang Ji Won înainte și după revenirea ei vor fi portretizate într-un mod strălucitor, așa că vă rugăm să arătați mult interes față de acest serial.”

Drama tvN este regizată de Park Won Gook, care a lucrat anterior la producții precum Poong, the Joseon Psychiatrist, Special Labour Inspector Mr. Jo, The Emporer: Owner of the Mask, Gogh, the Starry Night și multe altele.

Drama de răzbunare cu accente fantasy a fost programată să debuteze pe 1 ianuarie 2024. Abia așteptăm să o revedem pe Park Min Young.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau pe contul de Instagram sau Facebook, unde vorbim despre K-POP, K-Drama și cultura coreană.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *