Go_U din trupa Blitzers părăsește grupul din motive de sănătate

Agenția trupei Blitzers, Euro Entertainment, a anunțat ieșirea lui Go_U din trupă.

Pe 29 ianuarie, Auzi Entertainment a publicat următoarea declarație:

“Bună, suntem Wuzo Entertainment.

Vrem să vă informăm despre starea de sănătate și activități viitoare ale membrului trupei Blitzers, Go_U.

Go-U a fost în hiatus de la activitătile cu trupa din motive de sănătate din aprilie 2023 și s-a concentrat pe tratament și odihnă. În timpul odihnei, am vorbit despre activitățile viitoare ale lui Go_U și despre activitățile trupei cu el și după o atentă discuție, am luat hotărârea să încheiem activitățile sale cu trupa Blitzers, iar acesta se va concentra mai mult pe recuperarea sănătății sale pentru moment.

În consecință, vrem să vă informăm că Go_U își va termina activitățile cu Blitzers începând de astăzi iar Blitzers își va continua activitățile ca trupă cu 6 membri.

Ne cerem scuze pentru că le dăm astfel de știri bruște fanilor care mereu au iubit și apreciat trupa Blitzers. Deși activitățile lui Go_U ca membru a trupei Blitzers ajung la final, vă cerem călduros să îl susțineți pe Go_U pentru a-și putea reveni.

În plus, vă cerem să îi iubiți și să îi susțineți în continuare pe cei șase membri Blitzers care se vor prezenta în continuare în fața fanilor.

Mulțumim!”

Îi dorim lui Go_U o recuperare rapidă!

SURSA: soompi.com

Lucia Hyun

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *