BTS a câștigat cea mai mare distincție la 2023 MAMA AWARDS, obținând a șasea victorie consecutivă

Premiile MAMA 2023 au fost găzduite recent la Tokyo Dome din Japonia. Evenimentul de două zile de anul acesta a fost prima ceremonie de decernare a premiilor K-pop organizată în acest loc emblematic. 

În timpul acestui eveniment important, BTS a câștigat „Worldwide Icon of the Year”, adăugând încă două trofee la colecția lor, alături de „Worldwide Fans’ Choice”, consolidându-și și mai mult statutul de top în industria muzicală.

Jungkook, cel mai tânăr membru al grupului, și-a transmis mulțumirile printr-un videoclip preînregistrat. El a spus: “ARMY, am câștigat „Worldwide Icon of the Year la premiile MAMA 2023 încă o dată. Este a șasea oară ca act principal. Suntem extrem de recunoscători pentru dragostea neclintită a ARMY.”

El a adăugat: “Deși nu suntem cu toții împreună astăzi, ne vom reuni mai puternici ca niciodată curând. Până atunci, fiți veseli și bucurați-vă de fiecare moment. Știți cât de mult prețuim ARMY a noastră, nu-i așa? Așteptăm cu nerăbdare următoarea noastră întâlnire într-o formă și mai bună. Mulțumesc.”

Tema „2023 MAMA Awards“ a fost „One I Born“, reprezentând unitatea și energia pozitivă care iese la iveală atunci când potențialul unic al individului „I” converge cu „MAMA”.

Prima zi a evenimentului a prezentat o gamă diversă de spectacole ale unor artiști precum INI, JO1, TVXQ!, xikers, &TEAM, ENHYPEN, Kep1er, Street Woman Fighter 2, Tomorrow X Together, Dynamic Duo, Just B, Lee Young Ji, Treasure și alții.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau pe contul de Instagram sau Facebook, unde vorbim despre K-POP, K-Drama și cultura coreană.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *