Tom Cruise va vizita Coreea pentru a promova un nou film

Actorul american Tom Cruise va vizita din nou Coreea pentru a-și promova noul film, „Mission: Impossible ― Dead Reckoning Part One”, a declarat recent distribuitorul local. Lotte Entertainment a făcut anunțul, dar a spus că data și itinerarul vizitei sale viitoare nu au fost încă stabilite. Dar este probabil ca vizita să aibă loc chiar înainte sau după lansarea în Coreea a filmului, care este programată pentru 12 iulie. Ar marca cea de-a 11-a vizită în Coreea de Sud de la prima din 1994 pentru a promova filmul „Interviu cu un vampir”.

Scris și regizat de Christopher McQuarrie, filmul care urmează este a șaptea ediție a celebrei francize de filme de acțiune de spionaj „Mission: Impossible” cu actorul și producătorul american Cruise.

Cel mai recent film îl urmărește pe Ethan Hunt în timp ce se străduiește să împiedice ca armele periculoase care prezintă un risc pentru omenire să cadă în mâinile răufăcătorilor.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *