„Squid Game: The Challenge” are 456 de oameni reali care riscă totul pentru cel mai mare premiu în bani din istoria reality-show

Netflix a lansat un trailer pentru viitorul lor reality show bazat pe serialul de succes „Squid Game”. Show-ul „Squid Game: The Challenge” va avea premiera pe 22 noiembrie. Vom vedea 456 de concurenți din întreaga lume concurând în diverse provocări bazate pe serialul coreean, precum și introducerea unor jocuri noi. La finalul competiției, doar un câștigător va lua acasă premiul în bani de 4,56 milioane de dolari, cel mai mare premiu în bani din istoria reality-show.

„Deși versiunea de reality-show a „Squid Game” nu este o chestiune pe viață sau pe moarte, sunt totuși multe provocări grele”, se arată în trailer-ul emisiunii. „456 de jucători vor concura pentru a câștiga 4,56 milioane de dolari, cel mai mare premiu în bani din istoria reality-show. Printr-o serie de jocuri, fiecare jucător va fi împins la limitele sale și forțat să se întrebe cât de departe va merge pentru a câștiga, cu alianțe oportuniste, strategii și trădări.”

Cu toate acestea, serialul a fost deja înconjuratde controverse, după ce concurenții au avut nevoie de asistență medicală în timpul filmării, care a avut loc în Marea Britanie. Variety a raportat la acea vreme că un număr de concurenți – care nu au fost plătiți pentru participarea lor la serial – s-au prăbușit pe platoul de filmare din cauza unei combinații de frig și oboseală.

Spectacolul este produs de Studio Lambert – aceeași companie din spatele show-ului de succes „The Traitors” – și „The Garden”.

Vezi trailerul de mai jos:

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *