Go Hyun-jung se simte norocoasă pentru rolul din „Mask Girl” de la Netflix

Actrița Go Hyun-jung a spus că s-a simțit norocoasă că a primit rolul personajului principal din seria de thriller polițienesc, „Mask Girl”, ieșind din sfera personajelor ei obișnuite și schimbând imaginea ei sofisticată și elegantă.

Actrița Go Hyun-jung joacă rolul lui Kim Mo-mi în seria de thriller de la Netflix „Mask Girl”.  Prin amabilitatea Netflix
Actrița Go Hyun-jung / Netflix

„Îmi plac foarte mult proiectele de genul, mai întunecate… Dar, de obicei, nu am prea multe oportunități de a-mi arăta eu adevăratul eu în viața mea privată și nu mi-am împărtășit niciodată gândurile în mod public. Așa că m-am gândit că nu voi avea niciodată șansa să joc un astfel de rol. ”, a spus ea într-un interviu pentru The Korea Times, susținut la o cafenea din districtul Gangnam.
„Cu „Mask Girl”, am realizat încă o dată că aspectul nu este foarte important. Cât de norocoasă sunt că m-am alăturat acestui serial.” Cel mai recent serial original coreean al Netflix, care a debutat pe 18 august, se învârte în jurul vieții turbulente a unei angajate de birou pe nume Kim Mo-mi – interpretată de Lee Han-byeol, Nana și Go.

Ea ajunge să fie nesigură în privința aspectului ei, nereușind să-și realizeze visul de a ajunge o celebritate din cauza aspectului ei. În timp ce lucrează pe un post obișnuit de birou, ea ajunge să aibă o viață dublă, punându-și o mască ca personalitate online în fiecare seară. Viața ei ia o întorsătură îngrozitoare când un lanț de evenimente nefaste încep să se desfășoare.
Seria din 7 părți, bazată pe web-comicul cu același nume, este regizat de Kim Yong-hoon, care a regizat anterior filmul thriller polițist din 2020 „Beasts Clawing at Straws”.

Actrița Go Hyun-jung joacă rolul lui Kim Mo-mi în seria de thriller de la Netflix „Mask Girl”.  Prin amabilitatea Netflix
Serialul Netflix „Mask Girl” a fost lansat pe 18 august.

Go joacă personajul în ultima parte a vieții ei, după ce a suferit o operație plastică, dar ajunge în închisoare pentru crimă. Kim trăiește în închisoare de peste un deceniu, găsindu-și pacea, până când primește o scrisoare care o determină să evadeze pentru a-și salva fiica.
Actrița a spus că lucrând la acest rol, interpretat de trei actori diferiți, a învățat plăcerea muncii în echipă. „Îmi doream să preiau proiectul. După o serie de incidente, m-am tot gândit „Voi întâlni vreodată o piesă în care să mă pot concentra doar pe actorie?” Și atunci mi s-a oferit „Mask Girl”, ceea ce a fost cu adevărat minunat pentru mine”, a spus ea.

„Mi-a plăcut modul în care seria a fost structurată pentru a lucra împreună cu diverși oameni. În loc să conduc povestea de una singură, a trebuit să mă unesc cu mai mulți oameni, să ne sfătuim și să ne ascultăm unii pe alții. Și în această (structură), a trebuit să mă potrivesc ca o piesă de puzzle fără a ieși în evidență… Am învățat bucuria de a lucra împreună.”

Actrița Go Hyun-jung joacă rolul lui Kim Mo-mi în seria de thriller de la Netflix „Mask Girl”.  Prin amabilitatea Netflix
O scenă din seria de thriller „Mask Girl” / Netflix

Serialul are un mesaj despre defectele oamenilor prin nesiguranța puternică a lui Kim cu privire la aspectul ei. Actrița a spus că a simțit că serialul încearcă să înfățișeze slăbiciunea profundă și personală pe care o au oamenii. „Nu cred că „Mask Girl” se referă doar la dragostea maternă, ci este și despre o lipsă de iubire. Cred că (serialul) încearcă să înfățișeze în mod colectiv diferite lucruri, cum ar fi preocupările pe care oricine poate întâmpina, cele adânci înrădăcinate. Duplicitatea celor care nu se pot deschide față de ceilalți cu privire la defectele lor, atașamentele personale nerezolvate și stima de sine și autoidentificarea lor”, a spus ea. Când a fost întrebată ce înseamnă aspectul pentru ea, ea a remarcat că a depus un efort suplimentar pentru a se dovedi dincolo de aspect.

“Într-un fel, mi s-a părut că am intrat în industrie datorită aspectului meu apreciat. Dar pe măsură ce m-am lovit de probleme pe parcurs, mi-am dat seama că aspectul este ceva pe care toată lumea îl are și nu este diferit pentru mine. Mi-am dat seama că am fost foarte norocoasă”, a spus ea.
„Ca să fiu sinceră, aspectul m-a ajutat foarte mult ca actriță. Dar am încercat foarte mult să nu fiu doar o față drăguță. „Mask Girl” m-a făcut să realizez importanța efortului pe care îl depun de fapt.”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *