Kim Ji Hoon se alătură lui Kim Tae Hee și Park Hae Soo într-un nou serial original Amazon Prime!

Kim Ji Hoon va juca în viitorul serial original Amazon Prime Video, Butterfly. Acesta va fi debutul său oficial pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Kim Ji Hoon s-a impus ca un actor strălucit cu performanțele sale în diferite genuri. De asemenea, el și-a dovedit abilitățile de actor de mai multe ori pentru producții pentru diferite platforme de streaming, cum ar fi Netflix, TVING și altele. El a jucat în dramele Love to Hate You, Celebrity, Death’s Game și în filmul original Netflix Ballerina.

Kim Ji Hoon este cunoscut pentru că a jucat în K-dramele Money Heist: Korea – Joint Economic Area, Flower of Evil, Bad Thief, Good Thief, Come! Jang Bo Ri, și multe altele.

Kim Ji Hoon va lucra alături de Kim Tae Hee și Park Hae Soo în viitoarea dramă.

Butterfly este un serial thriller de spionaj care va prezenta călătoria lui David Jung (Daniel Dae Kim), un fost agent al serviciilor secrete americane a cărui viață devine un dezastru din cauza trecutului, și a agentului Rebecca care îl urmărește pentru că i s-a ordonat să îl ucidă. Serialul își va baza povestea pe romanul grafic cu același nume. Viitorul serial va fi interpretat și produs de actorul american de origine coreeană Daniel Dae Kim.

Viitorul serial va avea premiera exclusiv pe serviciul de streaming online Amazon Prime Video.

Sunteți încântați să-l vedeți pe Kim Ji Hoon debutând pe Amazon Prime Video?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *