„Iubire imposibilă”, un nou serial coreean la Prima TV 

Îndrăgostiți de serialele coreene? După ce a început difuzarea serialului  ”Frumoasa curtezană Hwang Jin Yi” la PRIMA TV, captivantele povești continuă la postul de televiziune cu un nou serial sud-coreean: „Iubire imposibilă” / „The Princess Man” (2011). Serialul are 24 de episoade, iar pe actorii din rolurile principale telespectatorii i-am mai văzut și în alte producții de succes. Serialul a avut premiera pe postul TV vineri, 25 august, de la ora 16:30. Din distribuție fac parte Park Si-hu, Mun Chae won, Hong Su-hyun și Lee Min-woo. Iată care este povestea din „Iubire imposibilă”.

Serialul, care a mai fost difuzat și de TVR 1 și TVR 2 în trecut, are 24 de episoade, iar pe actorii din rolurile principale i-ați mai văzut și în alte producții de succes. Chae-won Moon a mai apărut în „Legendele palatului: Pictorul de la curte” și are un rol important în „Good Doctor”, de la Netflix. Shi-hoo Park a mai jucat în „Hoţul fantomă”. 

Acţiunea este plasată la jumătatea secolului al XV-lea, în timpul domniei dinastiei Joseon, când stabilitatea regatului coreean este ameninţată de lăcomia prinţului Suyang, fratele regelui, care râvneşte la tron. Încercând să-l atragă de partea sa pe cel mai credincios ministru al regelui, Suyang îi propune acestuia o alianţă între familiile lor: căsătoria dintre fiica lui, Se-Ryung (Chae-won Moon), şi fiul ministrului, Seung-Yoo (Shi-hoo Park).  

Între timp, însă, regele află de planurile machiavelice ale fratelui său şi le dejoacă, hotărând să-şi mărite propria fiică, pe prinţesa Kyung, cu tânărul Seung-Yoo. Dar ceea ce a început ca un joc neserios între Se-Ryung şi Seung-Yoo se transformă în curând într-o iubire pură şi profundă. Despărţiţi de soarta care, iniţial, urma să-i unească, fără să ştie că taţii lor sunt duşmani de moarte, înconjuraţi de crude intrigi politice, cei doi tineri trăiesc o poveste de dragoste imposibilă, ca un Romeo şi o Julietă ai Orientului Îndepărtat. 

Serialul poate fi urmărit la PRIMA TV, de luni până vineri, de la ora 16:30.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *