Tomorrow By Together (TXT) devine a doua trupă K-POP din istorie cu 10 albume în Billboard 200 cu ”Minisode 3: Tomorrow”debutând pe locul 3

Tomorrow By Together tocmai a obținut cea de a zecea intrare a sa în Billboard 200! Pe 14 aprilie ora locală, Billboard a anunțat că noul album Tomorrow By Together (TXT) ”Minisode 3: Tomorrow” a debutat pe locul 3 al faimoasei sale liste Top 200 Albums, care clasifică albumele cele mai populare din Statele Unite.

”Minisode 3: Tomorrow” a debutat și pe locul 1 pe lista de cele mai bune vânzări de albume Billboard, ceea ce înseamnă că albumul a fost cel mai vândut album al săptămânii în Statele Unite.

Tomorrow By Together este acum a doua trupă K-POP care are cinci albume diferite în topul listei Billboard 200, după BTS, și de asemenea este a doua trupă K-POP care are 10 albume diferite pe lista generală. 

Înainte de ”Minisode3: Tomorrow”, Tomorrow By Together a intrat anterior în top cinci al listei Billboard 200 cu ”The Chaos Chapter: Freeze” (care s-a clasat pe locul 5), ”Minisode 2: Thursday’s Child” (numărul 4), ”The Name Chapter: Temptation” (Numărul 1) și ”The Name Chapter: Freefall (Numărul 3) 

Felicitări trupe Tomorrow By Together pentru reușite!

TOMORROW X TOGETHER, trupa de băieți K-pop cu Soobin, Beomgyu, Huening Kai, Taehyun și Yeonjun va lansa curând în al treilea turneu mondial. Viitorul lor WORLD TOUR ACT: PROMISE va începe la Seul în luna mai a acestui an pentru trei spectacole consecutive în capitală. TXT se va muta apoi în SUA spre sfârșitul lunii mai cu 11 spectacole în State, înainte de a începe etapa din Asia și Japonia în iulie.

Lucia Hyun

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *