Hwasa din trupa MAMAMOO părăsește agenția RBW

Hwasa a decis să se despartă de agenția RBW. În mai s-a raportat pentru prima dată faptul că contractul Hwasei avea să expire în iunie. În urmă cu puțin timp, mai exact pe 27 iunie, a fost dezvăluită informația cum că Hwasa se află tratative pentru a semna cu agenția P NATION.

Pe 27 iunie, RBW a lansat următoarea declarație:

„Bună, aceasta este agenția RBW.

În primul rând, vrem să mulțumim cu sinceritate tuturor celor care iubesc și susțin trupa MAMAMOO.

Vă informăm cu privire la faptul că contractul nostru exclusiv cu Hwasa, alături de care am lucrat împreună până acum, a expirat recent. După o discuție serioasă cu aceasta, am decis, de comun acord, să încheiem frumoasa noastră călătorie împreună.

Vom continua să oferim sprijinul nostru deplin pentru ca activități asemănătoare cu cele ale trupei MAMAMOO să poată continua și individual, alături de MOOMOO și suportul lor.

Ne exprimăm cu adevărat profunda recunoștință față de Hwasa, care a împărtășit alături de noi atât bucurii, cât și necazuri, pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, vă rugăm să îi transmiteți cât mai multe încurajări și mesaje de sprijin Hwasei, care îți va continua activitățile în diverse domenii.

Vă mulțumim.”

Așteptăm cu nerăbdare să vedem care sunt proiectele pentru viitor ale Hwasei!

Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *