TOP 10 MELODII KPOP TOAMNA 2021

Repede a trecut toamna…și a venit iarna cu diferitele ei sărbatori și timpul petrecut în casă alături de persoanele dragi. Astfel că este momentul perfect pentru a asculta cele mai frumoase piese coreene apărute în această toamnă, care mie una îmi dau mereu un vibe bun. Hai să vedem despre ce melodii este vorba.

CELE MAI FRUMOASE MELODII DIN ACEASTĂ TOAMNĂ:

1.ITZY-SWIPE

Deci această piesă a devenit piesa mea preferată în ultima perioadă…o ascult zilnic. Îmi place foarte mult videoclipul, coregrafia și costumațiile fetelor. Să nu uităm de părul lui YEJI și RYUJIN, care atrag din prima privirile. Lia a evoluat și ea foarte mult cu acest comeback. Iubesc ITZY!

2.ITZY-SWIPE

Daca tot suntem la capitolul ITZY și melodia SWIPE, tot de pe albumul CRAZY IN LOVE, îmi place foarte mult. Este o melodie mai simplă care te prinde foarte repede, iar dansul îl înveți fără să vrei. Să nu mai zic că nu-mi pot scoate din cap acest vers :SWIPE,SWIPE,SWIPE SORRY BUT NEXT.

3.LALISA-MONEY

Nu cred că există vreo persoană care să nu știe această piesă, sincer acum. Această melodie a fost postată peste tot internetul, pe toate site-urile de socializare. Până și cei care nu sunt fani kpop știu de această piesă și o cântă sau dansează pe ea. Mie mi-a plăcut din prima această melodie, înainte să fie chiar așa de populară..Deși acum poți spune că te-ai plictisit de ea pentru că ai auzit-o într-una, nu poți minți că este o piesă rea.

4.HYUNA AND DAWN-PING PONG

Hyuna și Dawn sunt unul din cuplurile rare din kpop care șe afișează sub orice formă, iar această piesă îi reprezintă exact cum sunt ei: crazy and colorful.

5.TWICE-THE FEELS

TWICE nu pot să zic că sunt pe gustul meu mereu, dar cu această melodie chiar m-au surprins plăcut. Chiar o ascult des, și am văzut că e foarte populară și coregrafia ei la fel. E o melodie stilul TWICE!

6.F.HERO X MILLI FT. CHANGBIN OF STRAY KIDS – MIRROR MIRROR

Nici nu știu cine este tipa asta mai exact, dar piesa chiar e super mișto, mai ales partea ei. O aud mereu pe tiktok, chiar a devenit și trend. De rap-ul ei nu mai pot zice nimic, e bestială tipa. Și-mi place tot outfitul ei din videoclip, chiar o prinde foarte bine.

7.KAACHI-GET UP

Înainte puteam să mă consider un hater KAACHI pentru că nici o fata nu era asiatică (doar o membră, atât) iar ele voiau să fie o trupă kpop. Totuși cu timpul, fetele au evoluat și la fiecare revenire îmi plac din ce în ce mai mult. Comebackul lor este de fapt un cover la piesa GET UP de la BABY VOX, dar care îmi place foarte mult. Ador cum sunt îmbrăcate la carusel.

8.STAY C- STEREOTYPE ȘI PURPLE KISS-ZOMBIE

Acum o să aduc în plan și două piese kpop adevărate, să zic așa. Când aud kpop, la tipul acesta de melodii mă duce gândul, deși nu-s preferatele mele mereu. Dar acestea îmi dau o stare de bine și liniște.

9.JESSI-COLD BLOODED

Nu avea cum să lipsească Jessi din acest top, bineînțeles. Îmi place videoclipul pentru că este mai mult axat pe dansatori și nu pe ea..pentru a arăta că și ei muncesc foarte mult și merită mai multă atenție. Această melodie nici nu pare kpop, dar așa e JESSI mereu.

10.ATEEZ-DEJA VU

Poate vă întrebați: Măi fată, dar și tu o trupă de băieți nu asculți? Ei bine, deși ascult mai mult trupe de fete, și cele de băieți îmi plac iar această piesă își câștigă un loc în topul meu.

Pe care dintre ele le știați? Sau ce piese din top v-au atras atenția? Ce ați mai adăuga?

Despre autoarea articolului:

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic.

“O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.”

Charlie Chaplin

***

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

ZI FRUMOASĂ!

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *