G Dragon din Big Bang scrie o scrisoare sinceră și împărtășește planuri pentru a pune bazele unei fundații caritabile

G Dragon din Big Bang a împărtășit o scrisoare scrisă de mână în timpul unei recente conferințe de presă despre activitățe sale viitoare.

Pe 21 decembrie, agenția lui G Dragon, Galaxy Corporation, a dat o conferință de presă pentru a explica și a rezuma cazul de droguri al lui G Dragon după ce a fost absolvit de toate suspiciunile. În conferința de presă, Galaxy Corporation a anunțat oficial că au semnat un contract exclusiv cu G Dragon și că el se va întoarce în 2024.

În conferința de presă, directorul Jo Sung Hae de la Galaxy Corporation a declarat: “Inițial Kwon Ji Yong [numele real al lui G Dragon] a plănuit să salute personal toți reporterii și toți fanii în noul an. Totuși, după ce s-a terminat investigația ce avea legătură cu drogurile, au apărut multe știri confuze și pentru a lămuri asta, am decis în grabă în ziua anterioară să realizăm o conferință de presă, de aceea vă rugăm să înțelegeți că a fost greu [pentru Kim Ji Yong să asiste] și să își aranjeze programul”.

În schimb, directorul de la Galaxy Corporation, Oh Hee Young a citit o scrisoare a lui G Dragon scrisă de mână la conferința de presă. El a scris următoarele:

“Bună, sunt Kwon Ji Young.

Voiam să îi salut personal pe toți și să am o discuție [cu voi] de data asta, dar mă întristează mult faptul că nu am putut veni.

M-am gândit mult la ce povești să împart și cum să salut pe toată lumea față în fața anul viitor. Așa cum știți toți, am trecut printr-un moment dificil, dar oamenii care mă înconjurau și-au exprimat îngrijorarea și mi-au dat mult curaj, așa am putut depăși [acest moment dificil] cu bine. Mulțumesc tuturor!

În timp ce avea loc acest incident, am văzut un loc pe care nu îl mai văzusem până acum. În timp ce citeam știrile, am aflat că în fiecare an există o medie de 20.000 de consumatori de droguri ilegale și că numărul de adolescenți infractori de droguri s-a mărit spectaculos. De asemenea, am învățat durerosul adevăr că din aceste 20.000 de persoane, nici măcar 500 pe an nu pot primi tratament prin aceste scheme de tratament.

De asta m-am gândit că trebuie să acționez. Pentru binele celor care sunt expuși și fără apărare și pentru persoanele care nu știu că o iau pe un drum greșit, plănuiesc să lucrez activ pentru a eradica drogurile. Vreau să împart șansa cu multe persoane care nu au avut șansa de a primi tratament. În plus, vreau să acționeze ca un sistem pentru a-i proteja pe aceia care nu au puterea de partea lor.

Am hotărât să deschid o fundație pentru a face această activitate într-un mod sincer și continuu.

Fundația îi va sprijini pe cei care au suferit daune și dureri din cauza prejudecăților și a nedreptății lumii noastre și ne așteptăm să creăm o societate unde toți să trăiască împreună în timp ce sunt tratați egal și respectați.

Prin muzică și activități artistice care sunt pe placul lui Kwon Ji Young și a fanilor săi, vom rezolva probleme sociale ca drogurile, inegalitatea și nedreptatea iar în timp ce acordăm șanse ajutând artiști care nu au avut șanse, plănuiesc să antrenez generațiile următoare care vor face aceeași muncă asemenea mie.

În acest fel plănuiește Kwon Ji Yong să înceapă anul 2024. Îmi voi asuma toate responsabilitățile și mă voi întoarce, îmi voi asuma responsabilitatea ca artist și îmi voi asuma și responsabilitățile sociale. Sper ca toți să își asume responsabilitățile în funcțiile lor.

Motivul pentru care am putut organiza toate astea atât de bine este acela că nu sunt singur și am hotărât să nu cedez niciodată și să fiu mai puternic acum că suntem împreună în toată lumea. Vreau să exprim mulțumiri clubului de fani V. I. P care m-a protejat cu dragoste și m-a transformat în subiect principal de la început până la final. Nu mi-am pierdut forțele și nu am fost singur. Pentru că sunt recunoscător tuturor, vreau să depun mai mult efort pentru a face lumea un loc mai bun prin muzică și desigur, ca artist.

După ce voi pune bazele acestei fundații, vreau să fac prima donație în numele tuturor.

Acest început semnificativ cu noul meu asociat Galaxy Corporation a fost posibil mulțumită lui YG, care m-a făcut cine sunt astăzi. Am petrecut o perioadă lungă de 20 de ani ca învățăcel, cu Big Bang și dar și solo, iar numeroasele reușite pe care le-am obținut cu mari eforturi au fost posibile mulțumită întregii familii cu care am fost la YG. Îmi voi aminti asta din toată inima pentru totdeauna în timp ce îmi continui activitățile.

Terminați toți acest 2023 alături de familii și colegi și sper să fiți alături de noi în drumul spre o societate strălucitoare.

Să ne iubim toți unii pe alții.

Kwon Ji Yong”.

În afară de scrisoare, Galaxy Corporation a declarat că G Dragon a suferit mult din cauza acestor zvonuri malițioase. Totuși, respectând dorințele lui G Dragon, Galaxy Corporation le va da șansa celor care au publicat comentarii malițioase să își îndrepte greșelile. Directorul Jo Sung Hae a declarat: “Începând de astăzi și până pe 28 decembrie la miezul nopții, plănuim să dăm un răgaz de o săptamână. Eliminați toate publicațiile care îl defăimează reputația lui Kwon Ji Yong, cum ar fi comentariile malițioase și informații false de pe Internet”. După data de 28 decembrie, Galaxy Corporation va iniția acțiuni legale puternice fără niciun fel de indulgență.

La începutul zilei de 20 decembrie, YG Entertainment a anunțat oficial că se desparte de G Dragon și i-a urat toate cele bune pentru noul său început.

Autor articol: Lucia Hyun

SURSA: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *