Netflix confirmă protagoniștii principali ai K-dramei „Cashero”

Lee Jun Ho, Kim Hyang Gi, Kim Byung Chul și Kim Hye Joon au fost confirmați ca fiind protagoniștii principali ai serialului coreean de acțiune Cashero. Pe 18 aprilie, Netflix a anunțat că se confirmă producția Cashero. De asemenea, reprezentanții platformei au confirmat că Lee Jun Ho, Kim Hyang Gi, Kim Byung Chul și Kim Hye Joon vor lucra împreună pentru viitoarea dramă, publicând fotografia celor patru protagoniști principali. Cashero își bazează povestea pe un webtoon cu același nume scris de Lee Hoon și ilustrat de No Hye Ok. Aceasta va dezvălui călătoria unor supereroi care protejează viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți.

Cashero își bazează povestea pe un webtoon cu același nume scris de Lee Hoon și ilustrat de No Hye Ok. Aceasta va dezvălui călătoria unor supereroi care protejează viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți. Se va concentra pe supereroul numit Kang Sang Woong, care a obținut superputeri prin intermediul banilor. El a decis să salveze lumea cheltuind tot ce avea.

Regizorul Lee Chang Min, care este cunoscut pentru că a regizat K-dramele Agency, Monthly Magazine Home, Eulachacha Waikiki, Remember: Războiul fiului, Nașterea unei frumuseți și Midas, va fi responsabil pentru viitoarea dramă.

Lee Jun Ho va interpreta rolul lui Kang Sang Woo. El este un funcționar obișnuit al unui centru comunitar, al cărui scop este să își cumpere casa visurilor sale. După ce a dobândit superputerea, viața lui s-a schimbat la 180 de grade. Lee Jun Ho portretizează peripețiile lui Kang Sang Woo care ajunge să rămână fără bani după ce își folosește superputerile.

Kim Hye Joon va da viață rolului lui Kim Min Sook, iubita lui Kang Sang Woo. Este cel mai mare susținător al lui Kang Sang Woo, în ciuda faptului că ea încă se îndoiește de abilitățile sale. Este o persoană realistă și inteligentă, folosindu-se de un computer pentru a-l ajuta pe Kang Sang Woo.

Kim Byung Chul va interpreta rolul lui Byun Ho In. El este un avocat care are, de asemenea, superputeri. Superputerile sale se activează atunci când bea. El este șeful unei organizații misterioase care caută oameni ca ei care au puteri supranaturale. După ce a văzut abilitățile lui Kang Sang Woo, i-a sugerat să lucreze împreună pentru a salva lumea.

Kim Hyang Gi va interpreta rolul lui Bang Eun Mi. Și ea are o abilitate supranaturală. Puterile ei se activează prin consumul de calorii. Ea va lucra îndeaproape cu Kang Sang Woo și Byun Ho In, care au și ei puteri supranaturale unice, la fel ca ea.

Sunteți nerăbdători să vedeți superputerile unice ale distribuției principale din Cashero?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *