Popularitatea serialelor fantasy asiatice: o listă cu cele mai bune

Genul fantasy atât de des întâlnit în serialele coreene este unul care încadrează magia, supranaturalul sau imposibilul în realitatea pe care noi o trăim. Imaginația, misterul, suspansul sunt elementele care conturează acest gen, astfel că, scriitorii, cât și regizorii de film le folosesc în crearea unei lumi închipuite de ei, în care magia, supranaturalul, întoarcerea sau călătoria între lumi, vrăjile, demonii și vampirii se contopesc foarte bine cu lumea secolului XXI. Acesta fiind motivul pentru care filmele, cât si cărțile fantasy au devenit foarte iubite de către public.

Iată o listă de seriale coreene fantasy pe care sigur le veti iubi:

1. Heartbeat, o producție 2023, este un serial de 16 episoade, de fantezie, romantic și urmărește povestea de dragoste dintre Joo In-Hae, o femeie rece, fără inimă, și Seon Woo-Hyul, jumătate om – jumătate vampir. Odată ce ajung să locuiască împreună, devin necesari unul pentru celălalt, dar și pentru noi, mai ales că actorii principali sunt Won Ji-an și Ok Taec-Yeon. În anumite regiuni el este disponibil pe Amazon Prime Video.

2. Behind Your Touch/Dincolo de atingere este un serial din 2023, în curs de difuzare pe Netflix. Comedia de 16 episoade și urmărește întâlnirea dintre detectivul Moon Ja-yeol ( Lee Min- ki ) și veterinarul Bong Ye-bun (Han Ji-min). Doctor Bong începe șă caute răspunsuri, deoarece odată cu ploaia de meteoriți devinde o clarvăzătoare care poate vedea amintirile oamenilor și animalelor. Astfel că, ajunge să fie indispensabilă în ancheta detectivului Moon, care vrea să se întoarcă cât mai repede în Seul.

3. Hotel del Luna este un serial de fantezie, romantic, din 2019. Acesta urmărește acțiunea desfășurată în jurul unui hotel pentru sufletele celor decedați dar și a întâlnirii dintre hotelierul și proprietara străveche a hotelului, în lumea lor ciudată. Din distribuție fac parte IU, Kim Soo Hyun, Yeo Jin Goo, actori care pe parcursul celor 19 episoade au cucerit publicul cu interpretarea lor. Drama poate fi vizionată pe Netflix.

4. Tommorow/Mâine este un serial marca Netflix cu suspans, mister, emoție, întalnite în cele 16 episoade. Drama urmărește povestea lui Choi Jun woong (Kim Hee seon), care după un accident misterios intră în comă și astfel începe să lucreze împreună cu îngerii morții, îngeri care au propria poveste impresionantă în spate.

5. Abyss/Magia din Abis, așa cum spune și numele urmărește acțiunea din jurul unui obiect fermecat numit Abis, după ce acesta intră în posesia lui Cha Min. Au loc mai multe evenimente bizare, cât și crime pe care Cha Min (Ahn Hyo-seop) împreună cu detectiva Se-Yeon (Park Bo-young) le vor rezolva. Serialul a fost produs în 2019, apare pe Netflix, iar pe parcursul celor 16 episoade vom avea parte de mister, magie, suspans, dar și dragoste.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *