Top seriale coreene care ne arată meserii fascinante

De obicei, în serialele coreene vedem povești care gravitează în jurul profesiilor tradiționale – avocați, detectivi, medici, asistente și directori generali, pentru a numi câteva. Deși aceste povești au farmecul lor, există un sentiment de intrigă atunci când ne adâncim în drame care prezintă cariere mai puțin convenționale. Aceste narațiuni unice nu numai că ne distrează, ci și aruncă lumină asupra vieților celor care au profesii mai puțin cunoscute, poate chiar inspirându-i pe cei dintre noi în căutarea propriilor căi în carieră. Iată recomandări de seriale care au în centrul acțiunii cariere unice!

Shooting Stars

Dacă ai crezut că a fi manager al unei celebrități e glamour și distractiv, ei bine, poate fi, dar odată cu asta vine și stresul din culise pentru a-ți face vedeta să strălucească. Este cu adevărat o dramă distractivă, să vezi cum se înfiripă o poveste de dragoste între un idol puțin arogant și PR-ul lui, o fată ușor colerică. Interacțiunea dintre ei este tare amuzantă, iar chimia dintre actori incredibilă.

În rolurile principale: Lee Sung-Kyung , Kim Young-dae, Yoon Jong-hoon, Kim Yoon-Hye, Lee Jung-shin și Park So-jin.

Run On

Această dramă implică un atlet, managerul acestuia și un traducător. Similar cu „Shooting Star”, este interesant să vezi cum managerul sportivului se chinuie enorm ajutându-l pe atlet în culise, iar traducătoarea urmărindu-și visul de a-și vedea numele în genericul final al unui film. 

În rolurile principale: Im Si-wan , Shin Se-kyung , Choi Soo-young și Kang Tae-oh

My Mister

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să fii inginer civil, această dramă se învârte în jurul inginerilor civili dintr-o companie. Este o poveste plină de căldură despre cei doi actori care se confruntă cu greutățile din viața lor. 

În rolurile principale: Lee Sun-kyun și Lee Ji-Eun

Business Proposal

Da, protagonistul masculin deține „titlul de CEO” tipic, dar domeniul său de expertiză îl deosebește – se află la cârma unei companii alimentare. Acest scenariu oferă spectatorilor o privire în industria vibrantă K-food. Înainte de a urca în funcția de CEO, el a fost, în suflet, un pasionat de mâncare care savura arta gătitului. Călătoria sa înfățișează îmbinarea pasiunii și a profesionalismului, servind drept coloana vertebrală a acestei drame unice.

În rolurile principale:  Ahn Hyo-seop, Kim Se-Jeong, Kim Min-kyu și Seol In-ah

25-21

Această dramă de succes nu numai că ne-a făcut să apreciem viețile lor amoroase, dar au avut și cariere interesante. Unul își dorea o carieră în scrimă, în timp ce celălalt se străduia să fie jurnalist. Din păcate, pentru a-și urmări visul aceștia trebuie să facă sacrificii, iar dacă asta înseamnă să-și sacrifice dragostea… ar face-o?

În rolurile principale: Kim Tae-ri, Nam Joo-hyuk, Kim Ji-yeon, Choi Hyun-Wook și Lee Joo-Myung.


Start-up

Esența acestei drame este surprinsă în titlul ei, atrăgând telespectatorii în tărâmul dinamic al tinerilor programatori și antreprenori care luptă pentru a-și lansa propriile companii. Pentru cei intrigați de intersecția dintre capitalul de risc și start-up-urile tehnologice, această serie oferă informații valoroase. Așadar, dacă te gândești la o incursiune în acest domeniu, vizionarea acestei drame ar putea fi testul de care ai nevoie pentru a decide dacă să te aventurezi pe această cale.

În rolurile principale: Bae Suzy, Nam Joo-hyuk, Kim Seon-ho și Kang Han-na

She Would Never Know 

Aceasta poate părea o dramă tipică de birou-romantică, dar povestea se învârte în jurul celor din industria cosmetică. Dacă te pasionează machiajul și îngrijirea pielii, acest serial s-ar putea să te intereseze să vezi cum funcționează industria faimoaselor produse cosmetice coreene.

În rolurile principale: Won Jin-ah, Rowoon , Lee Hyun-Wook, Lee Joo-bin și Lee Kyu-han

Hotel del Luna

Este puțin fictiv, dar, din nou, cine știe dacă există de fapt fără ca noi să știm? :)) Această dramă cu IU în rolul principal este despre un manager al unui hotel pentru fantome. Ideea în sine este destul de unică, nu?

În rolurile principale: Lee Ji-eun și Yeo Jin-goo

Be Melodramatic

Aceast serial este unul foarte distractiv. Toate personajele au cariere super nișate; scenarist de drame, realizator de documentare, manager de plasare a reclamelor și artist și te poartă în călătoria lor cu suișuri și coborâșuri, fiind o dramă uimitor de revigorantă. 

În rolurile principale: Chun Woo-hee, Jeon Yeo-been, Han Ji-Eun  și Gong Myung

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *