JISOO de la BLACKPINK bate recordul pentru cele mai mari precomenzi în prima zi pentru orice album din istoria Ktown4u

Albumul solo al lui BLACKPINK JISOO este un succes și a stabilit deja noi recorduri.

Prevânzările foarte așteptatului ei album solo au depășit 100.000 în mai puțin de 9 ore! Niciun alt solist nu a depășit 100.000 de precomenzi pe KTown4U în primele 24 de ore.

În ciuda precomenzilor impresionante pe care albumul lui JISOO le postase deja, fanii kpop au rămas uimiți după prima numărătoare la 24 de ore pe KTown4U, când superstarul a atins 159.846 de precomenzi pe site.

Cu această nouă cifră, JISOO de la BLACKPINK a doborât oficial recordul pentru cele mai mari precomenzi în prima zi pentru orice album din istoria Ktown4u, depășind propriul ei grup BLACKPINK (“BORN PINK” cu 142.000)NCT 127 (“STICKER” cu 139.500) și BTS (“MOTS : 7″ cu 98.800).

Impactul mare pe care JISOO îl are este uimitor și aceasta este dovada că debutul ei solo este una dintre cele mai așteptate lansări muzicale ale acestui an.

Felicitări JISOO de la BLACKPINK!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *