Noul grup de fete YG Entertainment, BabyMonster, va debuta în noiembrie

BabyMonster, mult așteptatul grup de fete format din șapte membre a YG Entertainment, își va face debutul în noiembrie. Grupul de fete se antrenează în prezent pentru coregrafia piesei principale și va începe filmarea videoclipului său la sfârșitul lunii octombrie.

„Pentru a obține cele mai bune rezultate, am fost foarte precauți în ceea ce privește piesa principală”, a declarat YG Entertainment într-un comunicat de presă marți, scuzându-se pentru întârziere.

„Toate pregătirile au fost finalizate, iar când grupul de fete va debuta oficial în noiembrie, intenționăm să avansăm fără încetare cu viteză maximă, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare”, a adăugat agenția.
Piesa de debut a BabyMonster va avea o „dispoziție puternică”, potrivit YG Entertainment.  

Grupul de fete se antrenează în prezent pentru coregrafia piesei principale și va începe filmarea videoclipului său la sfârșitul lunii octombrie. Actul va fi primul grup feminin care va debuta la YG de când BLACKPINK a ajuns la agenție în 2016.

Piesa de debut a lui BABYMONSTER se va lăuda cu o „dispoziție puternică”, potrivit lui YG. „Pentru a obține cele mai bune rezultate, am fost foarte precauți în ceea ce privește piesa principală”, a spus casa de discuri într-un comunicat de presă.

La începutul acestui an, fondatorul YG Entertainment, Yang Hyun-suk, a confirmat că formația pentru viitorul grup de fete va include toate cele șapte membre prezentate în emisiunea web Last Evaluation, în ciuda faptului că a spus anterior că grupul va include doar cinci membre. Formația finală le include Ahyeon, Ruka, Chiquita, Haram, Pharita, Rora și Asa.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *