FENOMENUL BRAVE GIRLS

Brave Girls este o trupă sud-coreeană de fete administrată de Brave Entertainment din 2011. La început au fost 5 membre dar cu timpul unele au mai plecat și au fost înlocuite. Astăzi nicio membră originală nu mai face parte din trupă, grupul fiind format în prezent din: Eunji, Yujeon, Minyoung si Yuna.

Aceste fete nu au fost prea norocoase, neavând multe vizualizări la melodiile lor iar agenția nu le-a tratat aşa cum trebuie. Totuşi, în 2021, la începutul lunii martie, o melodie de a lor a devenit brusc foarte populară. Despre ce melodie este vorba?

“Rollin” este o melodie de la Brave Girls originală din martie 2017 care nu a avut mult succes. Dar din cauza unui fan-video care a devenit viral, melodia a intrat în topurile muzicale Sud Coreene. Acest videoclip conține diferite bucăți din performanțe live, cu diferite comentarii ale ascultătorilor. A ajuns la peste 9,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

VEZI VIDEOCLUPUL CARE A ADUS LA POPULARITATE

“Rollin” a ajuns pe primul loc pe “Bugs!” (platformă de streaming coreeană), IU căzând pe locul 2 cu “Celebrity”. De asemenea melodia a intrat pe locul 2 pe Genie, în TOP 20 în aplicația FLO şi în TOP 100 pe Kakao M’Mel0n pe 1 martie la ora 16:30.

Cum melodia a devenit virală, fetele au avut diferite promoții. Au performat la MCOUNTDOWN, Music Bank şi “Show!Music Core!”. Au avut și un Relay Dance pe M2.

De asemenea, au câştigat primul premiu muzical ca şi trupă, după 10 ani de la debut. În episodul din 14 martie al emisiunii SBS Inkigayo, Brave Girls i-au întrecut pe SHINee cu Don’t Call Me si ATEEZ cu Fireworks pentru premiul “trofeu” #1, luând premiul serii acasă.

SBS INKIGAYO

Stiaţi că, în mod normal Yuna voia sa fie ospătăriță şi voia să renunțe la muzică în luna mai? De asemenea pentru că membrele nu aveau activități, au plecat din “Dorm” și s-au dus fiecare la casele lor. Toate fetele se gândeau ca trupa să se despartă. Când, peste o săptâmână, totul e explodat. Brave Enternaiment le-a chemat înapoi, astfel ele să se pregătescă pentru noile perfomanțe pentru Rollin.

Acum au o nouă şansă in muzică! Ce părere aveți? Vă place melodia? Merită popularitatea de astăzi?

Despre autoarea articolului

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic. Cred că în viață ar trebui să facem ceea ce ne place,că așa  vom trăi bine.

Luminița Alecsa

🎉 GIVEAWAY! V-am pregătit un cadou: un pachet cu 4 produse coreene. Cartea ‘Fluent Korean from K-POP and K-Drama’, cartea ‘Best Tales of Korea’, de Korean Unnie, cartea manwa ‘Bride of The Water God’, care a fost ecranizata si un lantisor de argint suflat cu aur alb. ♥️ Detalii despre cum puteti participa gasiti in video! Succes! 🙂

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *