Top 10 destinații de vară din Coreea, unde s-au filmat seriale coreene

Aceste locuri din Coreea de Sud au oferit cadre frumoase și autentice pentru serialele coreene care au avut acțiunea vara, adăugând o atmosferă specială și contribuind la succesul acestora în rândul publicului internațional. Prin intermediul lor am călătorit și noi în frumoasa Țară a Dimineților liniștite. Iată un top al celor mai cunoscute și spectaculoase locuri de filmare pentru kdramas, în special pentru cele a căror acțiune se petrece pe timpul verii.

Nami Island

Acest loc pitoresc din apropierea Seulului a fost ales pentru filmarea serialelor precum “Winter Sonata” și “The Legend of the Blue Sea”. Insula Nami este cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu alei îmbrăcate în copaci, câmpuri de flori și plaje fermecătoare.

Busan

Al doilea oraș ca mărime din Coreea de Sud, Busan a fost scena pentru multe seriale coreene populare de vară. Plajele sale frumoase, cum ar fi Haeundae Beach, și alte atracții, precum Gukje Market și Gamcheon Culture Village, au apărut în seriale precum “Boys Over Flowers” și “Reply 1988”.

Jeju Island

Această insulă vulcanică, situată în sudul Coreei de Sud, reprezintă un decor popular pentru filmările serialelor. Peisajele sale spectaculoase, cum ar fi cascada Cheonjeyeon și platoul Seopjikoji, au fost prezentate în seriale precum “My Love from the Star” și “Secret Garden”.

Jeonju Hanok Village

Acest sat tradițional coreean din Jeonju a servit ca fundal pentru seriale precum “Moon Embracing the Sun” și “Love in the Moonlight”. Hanok Village oferă case tradiționale coreene bine conservate, străzi înguste și o atmosferă nostalgică.

Sokcho

Situat în provincia Gangwon, orașul Sokcho a fost ales ca locație pentru serialele coreene de vară, cum ar fi “The Master’s Sun” și “Descendants of the Sun”. Frumusețea muntelui Seoraksan și plajele sale, cum ar fi Naksan Beach, atrag atât localnici, cât și turiști.

Yeouido Hangang Park

Acest parc situat pe malul râului Han din Seul a fost folosit pentru filmarea unor seriale populare, precum “It’s Okay, That’s Love” și “What’s Wrong with Secretary Kim?”. Parcul oferă peisaje frumoase, piste de biciclete și zone de agrement, perfecte pentru filmările în aer liber.

Samcheong-dong

Acest cartier tradițional din Seul, cu străzi pietruite și hanok-uri (case tradiționale coreene), a fost ales pentru seriale precum “Reply 1994” și “The Producers”. Samcheong-dong are un farmec unic, cu cafenele, galerii de artă și magazine tradiționale.

Gapyeong

Orașul Gapyeong din provincia Gyeonggi a fost locația pentru seriale precum “Secret Garden” și “The Heirs”. Aici se află Grădina de Loto, Insula Nami și Alpaca World, oferind peisaje frumoase și experiențe interesante pentru filmări.

Daegu

A treia cea mai mare metropolă din Coreea de Sud, Daegu, a fost folosită pentru filmările unor seriale precum “Fight for My Way” și “The King: Eternal Monarch”. Orașul este cunoscut pentru festivalurile sale vibrante și pentru arhitectura sa istorică.

cityscape of daegu city, south korea

Pohang

Situat pe coasta de est a Coreei de Sud, Pohang a servit ca decor pentru serialele de vară precum “Weightlifting Fairy Kim Bok-joo” și “Hotel del Luna”. Plajele sale, cum ar fi Homigot Sunrise Square, oferă o panoramă pitorească și atmosferă de vacanță.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *