Tot ce trebuie să știți despre „Queen Of Tears” cu Kim Soo Hyun și Kim Ji Won

Nu ne putem plânge niciodată de prea multe seriale coreene, nu? Îndrăgiții actori Kim Soo Hyun și Kim Ji Won ne oferă o dramă uimitoare în 2024: mult așteptatul serial Queen of Tears. Pentru cei care încă se gândesc dacă să urmărească acest serial sau nu, iată aici o mulțime de informații despre captivanta dramă nouă. Iar dacă o urmăriți deja, nu strică să aflați mai multe detalii din acest articol.

8 lucruri pe care trebuie să le știți despre Queen Of Tears

1. Nu este o comedie romantică tipică.

Queen of Tears  nu este un serial obișnuit. Deși plin de scene romantice, cuplul se va confrunta cu tot felul de necazuri în căsătorie încă de la începutul seriei. Soo Hyun și Ji Won portretizează un cuplu căsătorit care se confruntă cu suișuri și coborâșuri în relația lor. De fapt, personajul lui Soo Hyun va vrea să divorțeze de Ji Won!

Regina lacrimilor
INSTAGRAM/TVN_DRAMA
Scena nunții Kim Soo Hyun și Kim Ji Won din Queen of Tears
INSTAGRAM/NETFLIXKCONTENT

2.  Queen of Tears vine cu o distribuție stelară.

În afară de perechea principală formată de Soo Hyun și Ji Won, Queen of Tears atrage atenția telespectatorilor datorită scenaristului, Park Ji Eun, care  este responsabil pentru  Crash Landing On You, My Love From The Star și  The Producers.

Starul coreean Lee Joo Bin, actorul Vincenzo Kwak Dong Yeonși Park Sung Hoon din The Glory se alătură, de asemenea, Queen of Tears.

Sung Hoon interpretează rolul lui Yoon Eun Sung, un om de afaceri rece, dar faimos și talentat. El va investi în compania lui Ji Won, în ciuda numeroaselor oferte de la alte companii. Personajul lui Sung Hoon adaugă mai mult mister intrigii!

Park Sung Hoon ca Yoon Eun Sung în Queen of Tears
INSTAGRAM/TVN_DRAMA
Park Sung Hoon ca Yoon Eun Sung în Queen of Tears
INSTAGRAM/TVN_DRAMA
Kwak Dong Yeon și Lee Joo Bin în Queen of Tears
INSTAGRAM/TVN_DRAMA

3. Kim Soo Hyun joacă un avocat în această dramă.

L-am văzut pe Soo Hyun jucând tot felul de roluri în ultimul deceniu. A trecut de la a fi un idol K-pop aspirant în Dream High la un agent sub acoperire în filmul Secretly, Greatl, sau asistent în It’s Okay To Not Be Okay.

De data aceasta, Soo Hyun va interpreta un avocat. El este Baek Hyeon Woo, director juridic al Queens Group, unul dintre cele mai mari conglomerate din Coreea de Sud. Dar va rămâne acesta diplomat și calm chiar și după căsătoria cu moștenitoarea companiei la care lucrează?

Kim Soo Hyun în Regina lacrimilor
INSTAGRAM/TVN_DRAMA
Kim Soo Hyun ca Baek Hyeon Woo în Queen of Tears
INSTAGRAM/NETFLIXKCONTENT

4. Kim Ji Won joacă rolul „reginei”.

Moștenitoarea despre care vorbeam anterior este personajul lui Ji Won, Hong Hae In. Ea va fi cunoscută drept „regina” printre angajații companiei lor. Numele ei provine în principal din cauza atitudinii ei sassy și a statutului ei social și economic. Cu toate acestea, personajul ei se va transforma odată ce îl va întâlni pe Hyeon Woo.

Este posibil ca Ji Won să fi câștigat mai multă importanță pentru rolul ei revoluționar ca doctorul militar Yoon Myeong Joo în Descendants of the Sun. Dar ea s-a numărat, de fapt, printre vedetele începători de atunci, care au ajuns la mare succes imediat după emblematica dramă The Heirs!

Kim Ji Won în Queen of Tears
INSTAGRAM/TVN_DRAMA
Kim Ji Won în Queen of Tears
INSTAGRAM/TVN_DRAMA

5. Lee Joo Bin este un personaj foarte iubit.

Joo Bin îi dă viață lui Cheon Da Hye, soția lui Su Cheol. Deoarece Su Cheol își disprețuiește sora, se căsătorește cu cineva care este complet opusul lui Hae In. Da Hye este o domnișoară bună la suflet și elegantă. Ea menține o relație fericită cu Su Cheol și familia lui.

Lee Joo Bin ca Cheon Da Hye în Queen of Tears
INSTAGRAM/TVN_DRAMA

6. Afișele teaser ne oferă o senzație de a doua șansă în dragoste.

Queen of Tears se va învârti în principal în jurul poveștii de dragoste a lui Hyeon Woo și Hae In și a modului în care aceștia navighează prin dificultățile vieții de căsătorie. Se pare că, după trei ani în care au fost soț și soție, cuplul va reaprinde un sentiment sporit de afecțiune unul față de celălalt.

Afișele sale oficiale au oferit spectatorilor un indiciu despre cum se va desfășura drama și pare a fi un second-chance romance. Pe afișe erau scrise câteva rânduri dureroase dar pline de speranță, traduse de Soompi: „Ne-am căsătorit pentru că eram îndrăgostiți, dar de ce nu ne iubim după ce ne-am căsătorit?” și „O poveste de dragoste care începe în mod miraculos din nou.”

Poster Regina lacrimilor
INSTAGRAM/TVN_DRAMA
Poster Regina lacrimilor
INSTAGRAM/TVN_DRAMA

8.  Queen of Tears va fi difuzat pe Netflix!

Drama tvN este disponibilă pentru telespectatorii săi internaționali pe Netflix – Queen of Tears a început difuzarea pe 9 martie 2024. Ne vedem pe Netflix!

Fotografii Regina Lacrimilor
INSTAGRAM/NETFLIX

Iată teaserul oficial al Queen of Tears:

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *