Shin Hae-sun, protagonistă în thrillerul „Target” inspirat dintr-o povestea din viața reală

Un nou thriller coreean, care ne va ține cu sufletul la gură, Target, care o are ca protagonistă pe Shin Hae-sun, cunoscută publicului datorită unor seriale de succes precum Angel’s Last Mission: Love, și Mr. Queen. Oricât de neobișnuit ar părea, incidentul care îl determină pe un angajat de birou să cadă pradă unui criminal în serie, deoarece l-a acuzat că a vândut articole furate printr-o platformă online de articole second-hand din noul thriller „Target” este inspirat de evenimente din viața reală. Filmul urmărește o femeie în vârstă de 30 de ani, Soo-hyun, care cumpără o mașină de spălat stricată de pe o platformă online de articole second-hand. Ea depune un raport la poliție doar pentru a realiza că vânzătorul este un criminal în serie psihopat. Când ucigașul o țintește pe Soo-hyun ca următoarea sa victimă folosind informațiile ei personale, femeia se confruntă cu o situație pe viață și pe moarte.

Regizorul Park Hee-gon a explicat că „Target” este vag inspirat dintr-o poveste din viața reală care a fost prezentată în emisiunea de jurnalism de investigație SBS „Unanswered Questions”.

A fost șocant să aud cum un criminal a hărțuit o victimă prin mesaje text, apeluri telefonice sau alte forme de comunicații electronice. M-a umplut de o teroare de neimaginat și a condus la ideea de a face acest film”, a spus el în timpul unei conferințe de presă pentru film la Seul. „În timp ce filmam „Target”, am auzit că făptuitorul a fost prins în Filipine”. 

În timp ce își făcea cercetările, regizorul a aflat că majoritatea victimelor înșelătoriei de pe platformele de piață online a articolelor second-hand ezită să raporteze infracțiunile la poliție din cauza sumelor de bani în general mici implicate.

Dintre multele cazuri pe care le-am întâlnit, cea care a rezistat cel mai mult a fost o femeie. Am decis că o femeie obișnuită care face un lucru extraordinar ar trebui să fie protagonista filmului nostru”

a adăugat Park.

Shin a spus că a vrut să spună o poveste despre ceva ce mulți oameni experimentează în fiecare zi. „Întotdeauna mi-am dorit să fac thrillere. Pentru acest film, am vrut să transmit cât de înfricoșător este să am spațiul meu personal invadat încetul cu încetul de o persoană necunoscută. M-am gândit că ar putea provoca frică realistă pentru că i se poate întâmpla oricui,” a spus actrița. Shin a explicat cum scenele de acțiune din „Target” au avut ca scop să arate lupta obositoare a lui Soo-hyun pentru supraviețuire. „Eram în situații în care nu aveam de ales decât să mă supun criminalului pentru a supraviețui”, a spus ea.

Shin a debutat cu seria pentru adolescenți din 2012 „School 2013” ​​și a ajuns la faimă după ce a jucat în seria din 2017 „Stranger”. De asemenea, a jucat în filmele „Innocence” (2020) și „Collectors” (2021).
„Target” va ajunge în cinematografele locale pe 30 august.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *