Blackpink se pregătesc de succes cu noul lor single

Blackpink, una dintre cele mai îndrăgite grupuri vocale din lume, se pregătește pentru o lansare foarte așteptată. Fanii vor fi răsfățați cu cel mai recent single al lor, intitulat potrivit „The Girls”. Aceasta marchează prima lor lansare de aproape un an, iar entuziasmul în rândul fanilor lor dedicați, cunoscut și sub numele de Blinks, este palpabil.

„The Girls” este deja setat să aibă un impact semnificativ la lansare și există mai multe motive care evidențiază potențialul piesei de succes în topul topurilor.

Dominație pe radio

Renumitul super producător și compozitor Ryan Tedder a oferit recent o perspectivă asupra promovării care este planificată pentru „The Girls”, sugerând șansa imediată a acesteia de a ajunge la un public larg prin intermediul posturilor radio, cel puțin în America. Postarea lui Tedder pe rețelele sociale a dezvăluit că melodia va fi introdusă imediat la radio după lansare, precum și pe platformele de streaming.

Această mișcare strategică subliniază încrederea labelului Blackpink în potențialul single-ului. Atunci când o casă de discuri își angajează resursele pentru a promova o melodie prin difuzare la radio, înseamnă credința lor în capacitățile piesei de a urca în topuri. Această susținere solidă și promovarea pe scară largă asumată vor fi, fără îndoială, de bun augur pentru succesul „The Girls”.

Anticiparea prelungită

Următoarea lansare a single-ului Blackpink a fost precedată de o pauză de aproape un an când vine vorba de muzică nouă, cel puțin ca grup complet. Ultimul lor efort muzical de colaborare a fost în toamna lui 2022, când își promovau albumul Born Pink . Într-o industrie în care lansările consistente sunt obișnuite, acest decalaj extins este demn de remarcat. Datorită acestei pauze (în timp ce unii membri au lansat solo), fanii se vor grăbi cu siguranță să asculte noua piesă.

Creșterea grupului și succesul individual

Cu fiecare an care trece, statutul lui Blackpink în industria muzicală crește. Erau deja o senzație globală, iar eforturile recente le-au catapultat pe fete și mai mult în lumina reflectoarelor. Toți cei patru membri s-au angajat în cariere solo de succes, demonstrându-și talentele muzicale și talentul artistic distinct.

Ultimul album al grupului, Born Pink , a fost un succes remarcabil, câștigând prima poziție în topul Billboard 200. Câteva single-uri ale grupului au strâns aclamații larg răspândite, solidificând poziția lui Blackpink ca o mașină de producție internațională de hituri. Având în vedere această traiectorie a triumfurilor, așteptările pentru „Fetele” sunt în mod justificat ridicate.

Un peisaj muzical favorabil

Impactul Blackpink asupra afacerii muzicale globale de astăzi nu poate fi exagerat. Au fost pionieri care au prezentat K-pop-ul unui public din întreaga lume înaintea multor contemporani ai lor. Succesele anterioare ale grupului în Statele Unite au pregătit calea pentru ca trupele K-pop ulterioare să ajungă în topurile occidentale, iar acum sunt mulți care au succes datorită lor.

De-a lungul anilor, lumea occidentală a devenit mai receptivă la K-pop, iar un număr tot mai mare de trupe muzicale sud-coreene își fac cunoscute numele și obțin locuri de top în topuri. Pe măsură ce publicul devine mai atent la sunetul unic și nuanțele culturale ale genului, barierele lingvistice nu mai reprezintă un obstacol. Moștenirea lui Blackpink include modelarea unui peisaj muzical care le oferă acum un mediu mai profitabil și mai primitor, pregătind scena pentru ca „The Girls” să înflorească.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *