CEO-ul casei de discuri Attrakt este eliberat de sub acuzațiile cazului prezentat de fostele membre ale trupei Fifty Fifty

Poliția a hotărât să nu trimită reclamația împotriva CEO-ului casei de discuri Attrakt la procuratură.

Pe 11 martie, un reprezentat al casei de discuri Attrakt a anunțat: ”Recent am primit o înștiințare de la secția de poliție din Gang Nam în Seul afirmând că au hotărât să nu trimită cazul de violare a încrederii prezentat de fostele membre ale trupei Fifty Fifty, Sena, Sio și Aran”. Au adăugat: ”Vom face în așa fel ca cei ce  le-au înșelat pe membre, și le-au încurajat să prezinte o plângere, să devină responsabili de acțiunile lor de manipulare.”

Anterior, în august anul trecut, reprezentantul legal al trupei Fifty Fifty, biroul de avocatură Barun, a anunțat official că trupa a prezentat o plângere penală împotriva lui Jeon Hong Joon pentru ”delicte economice specifice [abuz de încredere]”. Membrii au afirmat în acel moment că CEO-ul a folosit pe nedrept câștigurile din muzica trupei pentru a plăti datoria către Star Crew Ent, o companie de divertisment pe care CEO-ul o avea”.

Trupa feminină Fifty Fifty a debutat în noiembrie 2022, iar cu melodia lor ”Cupid” au câștigat celebritatea global. În iunie 2023, Fifty Fifty a prezentat o solicitare de prevedere provizorie pentru a suspenda validitatea contractelor sale exclusive cu Attrakt. În mijlocul disputelor legale, una dintre membre, Keena s-a întors la Attrakt iar Attrakt le-a anunțat pe restul membrelor Saena, Sio și Aran despre terminarea contractelor lor exclusive și a prezentat plângeri civile împotriva lor.

Fifty Fifty se pregătește pentru revenirea din iunie sau iulie după reorganizarea membrilor.

SURSA: soompi.com

Lucia Hyun

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *