Park Hyung Sik și Park Bo Young vor juca în „Strong Woman Do Bong Soon 2”

Nu-i așa că e un sentiment sublim când o kdramă preferată confirmă un alt sezon? Anul acesta este foarte special pentru fanii Strong Woman Do Bong Soon, deoarece popularul serial rom-com este pregătit pentru o continuare – iar cuplul nostru iubit Min Min (Park Hyung Sik) și Bong Bong (Park Bo Young) va face o apariție specială!

Intitulată Strong Woman Kang Nam Soon, continuarea serialului coreean se concentrează pe verișoara îndepărtată a lui Do Bong Soon, pe nume  Kang Nam Soon. În timpul copilăriei, Nam Soon s-a pierdut în Mongolia și a mers până în Gangnam, Coreea de Sud, pentru a-și căuta părinții. La fel ca restul familiei lor, și Nam Soon se naște cu o putere supraomenească! Strong Woman Kang Nam Soon  îi are în rolurile principale pe  Lee Yoo MiOng Seong Wu,  Byeon Woo Seok, Kim Jung Eun, și Kim Hae Sook.

Lee Yoo Mi
INSTAGRAM/LEEYOUM262
Ong Seong Wu

Pe baza unei surse din serial, lui Bo Young și Hyung Sik li s-a oferit să apară în continuare ca un cuplu căsătorit și au terminat deja de filmat scenele. Yaaaay!

Fapt amuzant: Hyung Sik a dezvăluit într-un interviu că unul dintre motivele pentru care a acceptat rolul din Strong Woman Do Bong Soon este datorită lui Bo Young. El a mai spus că  o iubește cu adevărat : „Este atât de adorabilă. Ea chiar semăna cu Do Bong Soon și chiar simt că am iubit-o. Am vrut să o iubesc mai mult, dar [drama] s-a încheiat, din păcate.” 

Femeie puternică Do Bong Soon

Strong Woman Kang Nam Soon  va avea premiera anul acesta și abia așteptăm! Între timp, vom reviziona Strong Woman Do Bong Soon pentru a nu știu câta oară. 😀


Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *