Înțelepciunea daoistă – Cum trăim în echilibru?

Daoismul, în traducere „cale”, servește ca sistem de îndrumare în găsirea echilibrului și armoniei. Acest echilibru este reprezentat în principiul Yin și Yang care este și astăzi un far de înțelepciune pentru că ne învață despre echilibru, interconexiune și dansul constant al contrariilor în viață. De la ritmurile naturii la pulsațiile experiențelor noastre personale, înțelegerea principiilor daoiste poate deschide ușa către armonie. 

Filosofia daoistă pune accent pe simplitate, non-acțiune și armonie cu natura.     

Îmbrățișând aceste principii și cultivând compasiunea față de ceilalți, putem trăi o viață mai împlinită și mai echilibrată. Descoperă reducerile de până la 40% la cele mai importante lucrări ale filozofiei clasice chineze! În perioada 16 – 23 ianuarie pornește într-o călătorie prin textele antice chineze care explică abordarea maeștrilor daoiști asupra aspectelor vieții și te îndeamnă să reflectezi asupra simplității, pacii și armoniei cu natura.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană/asiatică. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *