Forever Love, serial chinezesc din 2023, cu o chimie incredibilă între protagoniști

Mulți dintre fanii serialelor asiatice iubesc serialele romantice, însă oricât de bună ar fi povestea și oricât de buni actorii, dacă protagoniștii nu au chimie, serialul nu te prinde, nu are farmec. De aceea, în ceea ce privește serialele romantice, aspectul cel mai important este cum dau pe sticlă cei doi protagoniști, cât de bine se potrivesc și dacă au chimie sau nu. Iată un serial chinezesc unde protagoniștii au o chimie incredibilă, aproape că te conving că sunt un cuplu și în viața reală. În acest articol veți găsi informații atât despre serial în sine, cât și despre actorii principali, care au cucerit inimile publicului, Chen Fang Tong și Dai Gao Zheng, pereche care a făcut senzație și în serialul Maid’s Revenge.

Forever Love

Poveste

Lin Xin Tong este moștenitoarea bogată a grupului Li: este frumoasă, veselă, deșteaptă și sinceră. Are totul pentru ea, inclusiv un iubit devotat, Chi Shan.

Dar atunci când trece prin schimbări în familie, această tânără nevinovată trebuie să devină mai puternică nu doar pentru a înfrunta adversitatea, ci și trădarea iubitului ei, Chi Shan, și a celei care îi era prietenă cea mai bună, Xia Yu Wei, o fățarnică ipocrită care pe suprafață o tratează pe Lin Xin Tong ca pe o soră, dar este de fapt foarte geloasă și vrea să-i fure totul.

Qin Mo Yao este un student strălucit la medicină care reușește în tot ceea ce face. Este chipeș, pare ascuțit, rece și misterios și este dispus să facă orice pentru a o proteja pe Lin Xin Tong și a o ajuta din umbră.

Puncte forte:

  • chimia dintre cei doi actori principali, Chen Fang Tong și Dai Gao Zheng, probată și în serialul Maid’s Revenge, care i-a propulsat pe cei doi la statutul de vedetă și i-a făcut populari printre internauți și fanii serialelor asiatice.
  • actorul principal, care mi-a adus aminte de Park Seo Joon, seamănă puțin atât ca aspect, cât și ca stil.
  • relația jucăușă dintre cei doi, cu multe flirturi, dar totodată portretizarea matură a relației amoroase.
  • pentru fanii Healer, acest serial seamănă puțin ca stil și scene, deși nu au același subiect.

Dai Gao Zheng

Dai Gao Zheng este un actor chinez manageriat de compania Beijing SG-Culture Media. S-a născut în Neijiang, Sichuan, China. A absolvit Academia Centrală de Teatru, Departamentul de Actorie, promoția 2013. Actorul s-a născut pe 18 iunie 1996 și deși este relativ nou în industria serialelor chinezești, este cunoscut pentru roluri din seriale precum Bride’s Revenge (2023) și Maid’s Revenge (2022). A intrat în atenția publicului în 2022, grație serialului Maid’s Revenge, care a făcut furori în online datorită scenelor fierbinți și a chimiei extraordinare pe care a avut-o cu colega sa de platou, Dawn Chen.

Dai Gao Zheng

Chen Fang Tong

Chen Fang Tong (cunoscută și sub numele Dawn) este o actriță și prezentatoare chineză născută cu numele Lin Qianlu în Nanping, provincia Fujian. A absolvit Școala de Artă a Radioului și Televiziunii de la Universitatea de Comunicații din China. Ea a intrat oficial în lumea showbiz-ului în 2015, participând la emisiunea de discuții emoționale “Academia Dragostei”. A devenit populară datorită unor seriale precum Maid Revenge sau My Kung Fu Girlfriend.

Chen Fang Tong

Sunteți interesați și de alte seriale unde actorii au o chimie bună? Încercați și alte seriale chinezești. Recomandăm Hidden Love, The Love You Give Me, Till The End of The Moon, My Lethal Man. Vizionare plăcută!

Recomandăm și serialul și Maid’s Revenge, cu aceiași actori în rolurile principale. Este vorba de un serial de răzbunare, protagonista Tingyao, care dorește să se răzbune pentru familia sa și crede că Fang Tianyi este implicat în masacrul familiei Dong. Yan’er a pretins că este Tingyao pentru a se căsători cu Fang Yuze, așa că avem o situație de “impostor”. După un mic incident, Yan’er (Tingyao) pretinde că și-a pierdut memoria pentru a investiga pe Fang Tianyi. Ca și cum povestea nu ar fi suficientă, scenariștii au încercat să adauge paie pe foc prin asmuțirea nepotului împotriva unchiului. De obicei, frații se luptă pentru o fată și au început să aducă în discuție evenimentele trecute, dar a fost interesant să vedem o versiune diferită. Unchiul (Tianyi) și nepotul (Yuze) se luptă și pentru averea familiei lor, așa că Tingyao a fost mai degrabă o contributoare decât cauza luptei. Jocul de „te urăsc” dar „te iubesc” dintre cei doi protagoniști te ține cu sufletul la gură și cu ochii nedezlipiți de ecran de la primul și până la ultimul episod.

Maid’s Revenge

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *