O cronologie a relației dintre IU și Lee Jong Suk

IU și Lee Jong Suk par să fie „cuplul anului 2023”. Iată câteva detalii despre idolii Hallyu și relația lor.

IU  este una dintre cele mai apreciate artiste coreene. Tânăra de 29 de ani și-a făcut debutul la vârsta de 15 ani și, cu o carieră de lungă durată, a avut un impact ca artistă, compozitoare, actriță și filantrop. Ați văzut-o de asemenea în K-drame precum Dream High, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, My Mister  și  Hotel Del Luna. Ea este vocea din spatele pieselor de succes „Good Day”, „Blueming” și „Strawberry Moon”. În ambele domenii, IU a câștigat mai multe premii de-a lungul anilor.   

IU
INSTAGRAM/DLWLRMA

Lee Jong Suk poate fi un nume cunoscut în industria K-drama, dar știați că a început ca model de podium la vârsta de 15 ani? Apoi a început să se antreneze ca idol K-pop (s-a pregătit să fie rapperul unui grup), dar în cele din urmă și-a urmat o carieră în actorie. Tânărul de 33 de ani a jucat într-un șir de seriale de succes, inclusiv School 2013Doctor Stranger, Pinocchio, W: Two Worlds ,  While You Were SleepingRomance Is A Bonus Book și, cel mai recent, Big Mouth. Pe lângă faptul că este actor, Jong Suk și-a încercat norocul și în afaceri și este, de asemenea, recunoscut pentru acțiunile sale caritabile.

Lee Jong Suk
INSTAGRAM/JONGSUK0206

În cazul în care ați observat, IU și Jong Suk au debutat ambii la vârsta de 15 ani și ambii au aspirat să devină vedete K-pop. Dar legăturile lor nu se opresc aici — au și  aceeași grupă de sânge (A)  și sunt de asemenea introvertiți!

Iată o cronologie detaliată a relației dintre IU și Lee Jong Suk:

Decembrie 2011 – IU se deschide vorbind despre întâlniri și căsătorie

În urmă cu 12 ani, IU a fost invitată la  Happy Together  3, unde și-a împărtășit gândurile despre relații. Ea a spus: „Când voi crește, voi putea avea mai multe șanse să mă ies la întâlniri, dar simt că mă voi sătura de asta. Să ies la întâlniri, să mă despart, să întâlnesc o altă persoană și să repet aceleași lucruri — asta toate duc la căsătorie, așa că simt că mă voi sătura de acest proces de întâlnire. Aș prefera să mă căsătoresc de îndată ce devin adult.”

August 2012 – IU și Lee Jong Suk devin gazdele  Inkigayo de la SBS

IU și Jong Suk s-au întâlnit pentru prima dată când au devenit animatori ai programului muzical de duminică SBS, Inkigayo. În această emisiune TV, se îmbrăcau în funcție de o temă dată și introduceau trupe K-pop. Perioada lor de gazde TV împreună s-a încheiat în decembrie 2012.   

Iunie 2013 – Se zvonește că IU și Lee Jong Suk au un mic conflict

Jong Suk a menționat într-un episod din Hwashin că au existat zvonuri că aceștia nu vorbeau unul cu celălalt când erau pe platourile Inkigayo. Actorul a spus apoi că din cauza ținutelor pe care trebuiau să le poarte au fost momente în care nu a fost de acord cu ideile de costume ale lui IU. Jong Suk a explicat în continuare că s-a simțit trist după ce s-a încheiat perioada aceea, dar a păstrat legătura cu ea. „Ne-am povestit despre lucrurile care ne-au supărat și așa am devenit apropiați. Acum, ea este una dintre puținele mele prietene apropiate”, a spus el.  

IU, Lee Jong Suk
INKIGAYO/SBS

2013 – Lee Jong Suk menționează că IU este unul dintre prietenii săi apropiați

Alertă BFF! Când a fost întrebat despre celebritățile coreene cu care este apropiat, Jong Suk a menționat-o pe IU ca fiind una dintre ele.

Februarie 2014 – Lee Jong Suk, de asemenea, vorbește despre întâlniri și căsătorie

Jong Suk și IU au aceleași gânduri când vine vorba de dragoste! El a fost de acord când un reporter a spus că o va face publică odată ce va avea o relație, iar actorul a adăugat: „De fapt, vreau să renunț la o relație și să mă îndrept direct către căsătorie”.  

Decembrie 2017 – Fanii l-au văzut pe Lee Jong Suk la concertul Palette  al lui IU, în Seul

Efortul este evindent din partea lui Jong Suk. Acesta s-a îndreptat direct către Stadionul Jamsil Indoor din Seul Imediat după ce s-a întors din Japonia.

Martie 2021 – Lee Jong Suk distribuie cel mai recent album al lui IU pe Instagram Stories.

Mai mult sprijin vine în calea IU, prin amabilitatea lui Jong Suk! În 2021, el a postat o captură de ecran a pieselor IU „My Sea” și „Epilogue” de pe cel de-al cincilea album al ei de studio, Lilac.

IU, Lee Jong Suk
INSTAGRAM/JONGSUK0206
IU, Lee Jong Suk
INSTAGRAM/JONGSUK0206

Februarie 2022 – Lee Jong Suk vorbește din nou despre căsătorie + dezvăluie că ascultă „Winter Sleep” de la IU

Elle Korea l-a selectat pe Jong Suk ca vedetă de copertă pentru numărul lor din februarie, iar acesta a inclus un interviu video cu el. Aici, el a împărtășit că „Winter Sleep” de IU se repetă pentru că se poate raporta la melodie și versurile sunt bune. Jong Suk a menționat , de asemenea, că a visat întotdeauna să aibă propria sa familie.  

Septembrie 2022 – Lee Jong Suk participă la concertul The Golden Hour al IU, în Seul

Consecvența este cu adevărat cheia succesului! Jong Suk a mers încă o dată la un eveniment IU și de data aceasta este concertul ei premiat The Golden Hour (a câștigat Etapa Anului la  Melon Music Awards 2022. Meritat!) de pe Stadionul Olimpic din Seul.

Septembrie 2022 – Lee Jong Suk cântă „Meaning Of You” a lui IU în timpul întâlnirii sale cu fanii din Seul

În aceeași lună, Jong Suk și-a ținut întâlnirea cu fanii  Re, Jong Suk  la Blue Square Mastercard Hall din Seul, unde a interpretat single-ul lui IU, „Meaning Of You”.

Lee Jong Suk
INSTAGRAM/JONGSUK0206
IU
INSTAGRAM/DLWLRMA

Octombrie 2022 – IU cântă la nunta fratelui lui Lee Jong Suk

Toată lumea a fost surprinsă când s-a aflat că IU a participat la nunta fratelui lui Lee Jong Suk, unde a cântat și „Meaning Of You”. Trecuse mult timp de când nu au fost văzuți împreună iar acest eveniment a adus zâmbetul pe buze fanilor!

Decembrie 2022 – Lee Jong Suk își mărturisește sentimentele pentru „cineva special” în timpul discursului său de acceptare la Premiile MBC 2022 

Pe 30 decembrie, a fost anunțat că Jong Suk a câștigat Daesang (Marele Premiu) pentru rolul său din  Big Mouth și apoi a ținut un discurs sincer. El a mulțumit cuiva fără să-i dezvăluie numele, iar cuvintele lui ne-au emoționat pe toți. „După ce am terminat serviciul militar, am avut o mulțime de griji, temeri și necazuri care mă chinuiau. Dar în acele momente, a fost cineva care m-a ajutat să găsesc o direcție bună ca ființă umană și să gândesc pozitiv. Chiar am vrut să-i mulțumesc acelei persoane folosind această oportunitate. Vreau să-i spun acelei persoane că îi sunt recunoscător pentru că a fost întotdeauna atât de încurajatoare, că am plăcut-o de foarte mult timp și că o respect și o admir foarte mult.”

Decembrie 2022 – Se confirmă că IU și Lee Jong Suk sunt împreună

La o zi după mărturisirea sa de dragoste, Dispatch a dezvăluit că IU și Jong Suk sunt împreună! În urma știrii, agențiile respective ale vedetelor Hallyu (Edam Entertainment și High Zium Studio) au confirmat că aceștia au o relație. La mulți ani într-adevăr!

Ianuarie 2023 – IU și Lee Jong Suk scriu scrisori încântătoare fanilor lor

IU și Jong Suk îi fac pe toți să leșine de emoție în timp ce se descriu unul pe celălalt cu drag. Artista a amintit prietenia ei cu Jong Suk și a menționat că este o persoană de încredere care a susținut-o dintotdeauna. Pe de altă parte,  actorul a spus că IU este ca si personajul Kang Dan I din Romance Is A Bonus Book pentru el și că ea îl face să-și dorească să fie o persoană mai bună. 

IU
INSTAGRAM/DLWLRMA
Lee Jong Suk
INSTAGRAM/JONGSUK0206

Fie ca relația lor să dureze mult, mult timp!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *