Iată cum arată casa lui Hyun Bin, care valorează 4,6 milioane dolari

Hyun Bin a achiziționat în urmă cu un an o casă în valoare de 4,6 milioane dolari, situată în Guri, din provincia Gyeonggi. În același cartier locuiesc ți alte vedete, precum Park Jin-Young, CEO-ul JYP Entertainment; actrița Oh Yeon-seo și vedeta K-pop Jo Sung-Mo. Fanii au speculat că Hyun Bin ar fi cumpărat casa pentru a locui acolo alături de Son Ye-Jin (partenera din Crash Landing On You) – nu știu dacă zvonurile sunt adevărate, însă casa arată fabulos. Mai multe detalii și poze mai jos.

Casa are 241 metri pătrați și are o scară în spirală care duce către o grădină pe acoperiș, cu vedere spectaculoasă. Având în vedere mărimea casei, lumea a speculat că actorul plănuiește să locuiască acolo alături de iubita lui și să își întemeieze o familie.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *