Top 3 seriale coreene apărute pe Netflix toamna aceasta

Fără să conteze ce gen preferăm, un film sau un serial este o bună modalitate de a ne relaxa. La un moment dat, cu toții avem nevoie să lenevim pe canapea și să urmărim un film sau serial bun. Bineînteles că unele seriale dau dependență, astfel încât toată ziua ne gândim la momentul în care vedem ce se întâmplă în următorul episod. Trebuie să recunosc că eu asta am pațit când am vizionat “Jocul Calamarului”. În prezent filmele și serialele coreene au un impact puternic, fie că vorbim de comedie, romantic, fantezie sau thriller. Mai ales că sunt seriale care îmbină mai multe genuri și apar foarte multe situații imprevizibile. Un exemplu bun ar fi “Numele meu”, o combinație de thriller, romantic, cu răsturnări de situații care te pun pe gânduri.

Urmează un top al serialelor coreene apărute pe Netflix toamna aceasta.

1. Pe locul 1 este ” Fata Secolului XX “. A avut premiera pe 21 octombrie și a fost în top 10 cele mai bune titluri de pe Netflix. Filmul urmărește aspecte din lumea coreeană din anul 1999 și viața unei studente de 17 ani care își urmărește colegul de clasă pentru prietena ei plecată în America. Ea ajunge să se îndrăgostească de prietenul cel mai bun al celui pe care îl urmărește. Finalul este unul la care sigur nu o să vă așteptați și care o să vă emoționeze.


2. Pe locul 2 este serialul ” Cele 3 surori “, un serial misterios, palpitant, regizat de persoana care a regizat si serialul Vicenzo…lucrul acesta sigur vă transmite ceva pozitiv. El a avut premiera în septembrie, are 12 episoade și urmărește viața a 3 surori care găsesc o geantă cu 70 miliarde de woni, astfel că, sunt prinse în legături periculoase cu cei mai bogați oameni. În rolurile principale îi avem pe: Kim Go Eun ( cunoscută din “Goblin” ), Nam Ji Hyun ( cunoscută din “Suspicious Partner” ), Park Ji Hoo ( cunoscută din “Suntem morți cu toții” ), Wi Ha Joon ( cunoscut din “Jocul Calamarului”).

3. Pe locul 3 este o comedie romantică, cu 12 episoade, apărută în septembrie pe Netflix. Este vorba de “A fost odată într-un orășel” . Serialul urmărește venirea unui veterinar de oraș într-un sat, deși el nu își dorește acest lucru. El începe să interacționeze cu o polițistă din sat, care ascunde un secret. În rolurile principale îi avem pe Park Soo-yeong și Choo Young-woo.

Sper să vă bucure și pe voi aceste seriale. Vizionare plăcută!

De asemenea, pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *