Seriale coreene care se pregătesc să domine micul ecran în săptămânile următoare

Un șir de seriale coreene noi, de la comedie romantică la melodramă sau la thriller ne vor bucura în săptămânile următoare. Iată cu ce ne putem delecta în perioada care urmează, cu vreme rece care ne oferă scuza perfectă pentru a petrece timp în casă, urmărind kdrame care ne transportă în alte lumi.

MBC lansează un nou serial de dragoste și fantezie, „The Story of Park’s Marriage Contract”, pe 24 noiembrie. Seria din 12 părți, bazată pe romanul web cu același nume, se învârte în jurul unei fete din secolul al XIX-lea, Park Yeon-woo, care se strecoară în timp până în zilele noastre.

În ziua nunții ei, soțul ei moare de o boală cronică, făcând-o văduvă. Într-o zi, este răpită și aruncată într-o fântână. Ea se trezește într-o eră complet diferită în 2023 și întâlnește un moștenitor bogat, Kang Tae-ha (Bae In-hyuk), care arată exact ca soțul ei.

Când Kang îi cere să fie mireasa lui falsă, ea acceptă căsătoria prin contract, încurcându-se cu asemănarea răposatului ei soț în epoca modernă.

Seria îl are drept protagonist pe de Park Sang-hoon, a cărui activitate anterioară a fost seria de acțiune din 2018 „My Secret Terrius”.

Actorii Kim You-jung și Jung Woo-sung vor reveni pe micul lor ecran cu noul serial al SBS „My Demon”. Serialul fantasy este o comedie romantică ce va începe să fie difuzat pe 24 noiembrie, și spune povestea unei moștenitoare arogante și reci, Do Do-hee (Kim), care face o înțelegere neobișnuită cu un demon, Jung Gu-won (Song Kang).

Jung își pierde puterea supranaturală când tatuajul său este trecut în mod misterios pe încheietura lui Do. Când Do îi sugerează să devină bodyguardul ei, amenințând că va îndepărta tatuajul, cei doi formează o alianță puțin probabilă care duce la o căsătorie contractată.

Serialul din 16 părți este regizat de Kim Jang-han, care a fost protagonistul melodramei „Do You Like Brahms?”, după scenariul lui Choi Ah-il, care a scris serialul de comedie de succes „Mr. Queen.”

Noul serial melodramă al ENA „Tell Me That You Love Me”, programat să fie lansat pe 27 noiembrie, urmărește o poveste de dragoste clasică între un actor surd, Cha Jin-woo (Jung) și o actriță aspirantă, Jung Mo-eun (Shin) Hyun-bin). Cha și-a pierdut auzul când era tânăr și a trăit o viață retrasă, având pictura ca singurul său prieten. Când o întâlnește pe Jung, pasionată și cu încredere în sine, el se îndrăgostește treptat de ea, asta ajutându-l să facă schimbări pozitive în viața lui.

Serialul, o adaptare a serialului romantic de succes japonez din 1995 cu același nume, este regizat de Kim Yoon-jin, care a regizat serialul de dragoste din 2021 „Our Loved Summer” și este scris de Kim Min-jung, care a scris scenariul seriei din 2016 „Love in the Moonlight”.

Serialul thriller al lui Tving, „A Bloody Lucky Day”, va avea, de asemenea, premiera luna aceasta, ajungând pe platforma de streaming pe 20 noiembrie. Thrillerul psihologic bazat pe un webcom cu același nume, se învârte în jurul unui șofer de taxi pe nume Oh Taek (Lee Sung-min). Începând ziua cu un vis norocos, are o zi profitabilă cu clienți non-stop. Tocmai când este pe cale să-și spună o zi, un bărbat, Hyuk-soo (Yoo Yeon-seok), îi oferă o taxă enormă pentru o călătorie pe distanță lungă.

Ceea ce a început ca o călătorie plăcută se îndreaptă în curând spre ceva total diferit, când Oh își dă încet seama că este blocat cu un criminal în serie pe bancheta din spate.

Seria din 10 părți este regizată de regizorul Pil Gam-seong, a cărui activitate anterioară include filmul thriller din 2021 „Hostage: Missing Celebrity”.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau pe contul de Instagram sau Facebook, unde vorbim despre K-POP, K-Drama și cultura coreană.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *