Celebrul artist japonez MIYAVI va concerta la București pe 23 septembrie 2023

Celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa (石原 崇雅), cu numele de scenă MIYAVI, va concerta pentru prima oară în România pe 23 august 2023. Evenimentul are loc în zona exterioară a Arenei Naționale București (acces din Strada Maior Coravu). Concertul extraordinar de J-Rock, face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului – “Return of the Samurai Guitarist: 20th & Beyond Tour 2023” – și se desfășoară în cadrul celei de-a X-a ediții a festivalului culturilor asiatice, Asia Fest.

Categoria de biletele VIP a primului concert MIYAVI din România este SOLD OUT.

Biletul VIP conține acces Meet&Greet,  fotografie cu artistul, autograf Miyavi pentru primii 25 ce au achiziționat bilete VIP, cadou Miyavi (ediție limitată).

Bilete disponibile mai sunt la categoria General acces și pot fi achiziționate până pe

23 septembrie 2023, la preț pornind de la 180 lei, pe:

MIYAVI este un foarte cunoscut muzician, actor, producător și filantrop japonez. El și-a început activitatea în 1999 și mai întâi a fost chitarist în trupa de visual kei rock Dué le quartz. Din 2002 și-a continuat cariera ca artist solo. În 2007, a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., iar în 2009 și-a fondat propria companie, J-Glam. A avut și are turnee în întreaga lume. În 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.

În 2014, Miyavi a apărut în filmul Unbroken, regizat de Angelina Jolie, și a continuat să joace roluri mai mici în producții americane ca Kong: Skull Island și Stray. Din 2013, Miyavi este voluntar la ICNUR (UNHCR – Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați). În această calitate, a vizitat tabere de refugiați din întreaga lume. În noiembrie 2017, a fost numit oficial Ambasador al Bunăvoinței UNHCR.

MIYAVI unește culturile de pe tot globul prin mesajele sale muzicale și filantropice. Stilul său unic de a cânta la chitară, slap guitar (folosește degetele în loc de pană), l-a purtat în 8 turnee mondiale, cu 380 de spectacole live, în peste 30 de țări. Fanii îl denumesc pe MIYAVI „Chitaristul Samurai”.

Alte realizări includ aranjarea versiunii japoneză a piesei tematice pentru filmul de succes Mission: Impossible – Rogue Nation, producerea de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști. În septembrie 2021, a lansat albumul Imaginary și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, un turneu de 5 spectacole în Japonia și un turneu de 2 spectacole în Hawaii.

Artistul a lansat 13 albume de studio printre care:

  • NO SLEEP TILL TOKYO (2019). Concertul de lansare a avut loc la stadionul Los Angeles Dodgers
  • Holy Nights (2020)
  • Imaginary (septembrie 2021), care a coincis cu un rol de coprotagonist în filmul Netflix KATE.

Tot în toamna lui 2021, a fost în juriul versiunii japoneze a show-ului The Masked Singer, difuzat de Amazon și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, unul de cinci spectacole în Japonia și un turneu de două spectacole în Hawaii.

MIYAVI și-a făcut debutul pe marele ecran în Unbroken, produs și regizat de Angelina Jolie, producție nominalizată la Oscar. De atunci, a apărut în: serialul animat ARCANE, decernat cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 Kong: Skull Island și în adaptarea live-action a popularei manga Bleach.

Filmografia sa recentă include și filmele Stray (2019) și Maleficent 2 (2020).

Alte realizări de ale sale includ aranjarea versiunii japoneze a temei muzicale din renumitul film Mission Impossible – Rogue Nation, producția de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști. De asemenea, piesele lui fac parte din coloanele sonore ale unor anime-uri celebre ca: Naruto!, Invaded, Chainsaw Man, Bleach, Spy x Family, My Hero Academia, Blue Lock, Mob Psycho 100.

În calitate de ambasador al mărcii Beats, MIYAVI a apărut în reclame din Japonia și pe panourile publicitare din întreaga lume, în campania Moncler Beyond.

Alte campanii publicitare globale în care a apărut au fost ale mărcilor: American Airlines, Golden State Warriors, Dell Computers și McLaren.

El a fost imaginea Gucci Japan în campania Gucci Off the Grid.

De asemenea, a fost model la Săptămâna Modei Paris 2018, defilând pe podium pentru colecția Y-3 a designerului Yohji Yamamoto și pentru brandul ADEAM.

 În 2021, a apărut un model de chitară Telecaster marca Fender cu semnătura lui.

Online / Social Media

https://miyavi.com /

Site-ul oficial MIYAVI – http://myv382tokyo.com 

YouTube: https://www.youtube.com/@MIYAVIOfficial 

Instagram: https://www.instagram.com/miyavi_ishihara/ 

Facebook: https://www.facebook.com/MIYAVI.OFFlCIAL/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@miyavi_lee_ishihara/ 

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *