Pachinko și Extraordinara avocată Woo, nominalizate la Critics Choice Movie Awards

Cele două seriale menționate au fost nominalizate pentru cele mai bune seriale în limbă străină la prestigioasele premii Cristics Choice Movie Awards 2023. Ceremonia are loc anual pentru a onora realizările și munca cinematografică, iar în 2023 gala de premiere va avea loc pe 15 ianuarie. Serialele vor avea concurenți precum: seria Netflix 1899 ; Kleo și Borgen. Să le ținem pumnii! 🙂

Pachinko a avut premiera în martie 2022 , are 8 episoade și este un serial de televiziune creat de So Hugh, bazat pe romanul best seller din 2017 al scriitoarei coreene Min Jin-Lee. Povestea serialului urmărește viața plină de speranțe și vise ale unei familii de imigranți coreeni de a lungul a patru generații. Ei își părăsesc țara natală din dorința de supraviețuire dar și prosperitate. În distribuție îl avem în rol principal pe Lee Min-Ho, cunoscut pentru rolurile sale în: Regele, monarhul suprem (Netflix); Moștenitorii (Rakuten Viki); Băieți de bani gata (My Koreean Gossip); The Legend of the Blue Sea . Tot ca protagonistă este Kim Min Ha, recunoscută din producțiile: Apelul ; After Spring ; Sea Child.

Citește și articolul Pachinko, o carte extraordinară, care va fi ecranizată cu Lee Min Ho în rolul principal.

Extraordinara avocată Woo este o producție Netflix din 2022, cu 16 episoade. Se urmărește povestea lui Woo Young Woo, o avocată excepțională, foarte inteligentă, dar care are autism. Pe parcursul celor 16 episoade vedem evoluția avocatei Woo la locul de muncă, în rezolvarea cazurilor, dar și în relațiile cu colegii săi. Protagonistul masculin este Joon Ho-Lee, cu care avocata Woo va avea o relație romantică, un lucru destul de dificil pentru cei care au o tulburare de spectru autist. Park Eun-Bin este o actriță coreeană celebră pentru rolurile sale în: Regele de Porțelan (Netflix); Do You Like Brahms?; Age of Youth (Netflix). Și Kang Tae-Oh a avut roluri în seriale celebre, cum ar fi: Aleargă! (Netflix); Îndrăgostiți pentru prima dată (Netflix); Secretul lui Nok-Du.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *