S-a anunțat data lansării a „Mickey 17”, film regizat de Bong Joon Ho (Parasite)

Regizorul Parasite, Bong Joon Ho, s-a întors, iar Warner Bros. tocmai a anunțat oficial că regizorul câștigător al Oscarului Bong Joon Ho este în proces de producție pentru adaptarea SF Mickey 17, care îi are în distribuție pe Robert Pattinson, Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette și Mark Ruffalo. Are data oficială de lansare 29 martie 2024 și, alături de știri, vine și un scurt teaser:

Mickey 17 este o adaptare a romanului Mickey 7 de Edward Ashton. În carte, Mickey este o clonă folosită pentru operațiuni periculoase. Dacă o clonă moare, nu e nicio problemă. Aceștia creează un alt Mickey — Mickey 1, 2, 3, șamd. În carte, se crede că Mickey 7 este mort, doar că el nu este, și se întoarce și îl vede pe următorul Mickey, ceea ce nu se dovedește a fi un lucru bun. Se pare că această nouă versiune mai adaugă câteva clone la amestec. Nu se știe dacă acesta este intriga oficială a acestui film, dar probabil că va fi în direcția aceasta.

Warner Bros. a anunțat și o parte din personalul din culise a filmului. Directorul de fotografie nominalizat la Oscar Darius Khondji (Okja) face parte din echipă, alături de designerul de producție nominalizat la Oscar Fiona Crombie (Cruella), editorul nominalizat la Oscar Jinmo Yang (Parasite), designerul de costume Catherine George (Snowpiercer) și supervizorul efectelor vizuale Dan Glass (The Matrix). Jae-il Jung (Parasite) se ocupă de coloana sonoră.

Mickey 17 se lansează într-un 2024 deja aglomerat, care include lansarea filmului de animație Elio de la Disney, precum și Kung Fu Panda 4, A Quiet Place: Day One, Godzilla și Kong, Mufasa: The Lion King și Snow White; De asemenea, împărtășește data cu cel de-al treilea și ultimul film Spider-Verse, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. Va fi o concurență acerbă!

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *