8 seriale coreene ale căror actori au devenit apropiați după ce au lucrat împreună

Ne place când actorii noștri favoriți se împrietenesc unul cu celălalt și ce modalitate mai bună de a forma legături de durată decât atunci când lucrezi împreună? Acești actori s-au întâlnit pe platourile de filmare și și-au continuat relațiile de prietenie în afara ecranului. Indiferent dacă ies sau călătoresc împreună, aceste vedete arată cât de distractiv poate fi să-ți faci prieteni în industrie. Citiți mai departe pentru a vedea câteva exemple de actori coreeni care au devenit apropiați după ce au lucrat împreună:

1. Park Seo Joon, Park Hyung Sik, și V de la BTS

Park Seo Joon a lucrat împreună cu Park Hyung Sik și V în drama istorică din 2016, Hwarang: The Poet Warrior Youth. Prietenia lor a înflorit acolo și astfel s-a format Wooga Squad. Ceilalți prieteni apropiați ai lui Seo Joon, actorul din Parasite Choi Woo Shik și rapperul Peakboy, li s-au alăturat curând. Băieții fac o mulțime de lucruri împreună și își susțin unul altuia proiectele. În prezent, joacă împreună în reality show-ul In The Soop: Friendcation, un spin-off al popularului serial In The Soop, în care publicul le urmărește aventurile dintr-o călătorie de patru zile și trei nopți.

2. Park Seo Joon și Choi Woo Shik

Prietenia dintre Woo Shik și Seo Joon este foarte veche, dinainte ca ei să facă parte din gașca Wooga. Cei doi s-au cunoscut în 2012, când au lucrat împreună pentru sitcom-ul Shut Up Family. Sunt atât de apropiați încât Woo Shik a trebuit la un moment dat să lămurească zvonurile cum că el și Seo Joon ar fi într-o relație romantică. Cei doi actori sunt adesea invitați în spectacolele și filmele celuilalt. Seo Joon a avut un rol cameo în filmul lui Woo Shik, Parasite, în timp ce Woo Shik a apărut în drama lui Seo Joon, Fight For My Way. Dacă aveți nevoie de dovezi suplimentare ale prieteniei lor, vizionați Summer Vacation și vă veți lămuri. Acest show relaxant, plasat în mediul rural, îi are în rolurile principale pe Woo Shik și actrița Jung Yu Mi, iar Seo Joon apare ca invitatul lui Woo Shik. Este atât de distractiv să-i vezi pur și simplu bucurându-se de timpul lor împreună.

3. Park Shin Hye și Lee Hong Ki

Shin Hye și Hong Ki sunt amici de multă vreme, cei doi actori împrietenindu-se pe platourile de filmare, când au jucat în seria din 2009 You’re Beautiful. Cei doi s-au înțeles atât de bine încât au devenit foarte apropiați. Când Shin Hye a apărut în emisiunea Knowing Brothers în 2020, a menționat că și-a îndeplinit promisiunea față Hong Ki de a o ajuta să joace în emisiune după ce a pierdut un pariu. Când Shin Hye s-a căsătorit cu actorul Choi Tae Joon la începutul acestui an, Hong Ki a cântat „I’m Saying” din The Heirs OST la nunta lor. Într-un interviu publicat pe Soompi.com, el a dezvăluit că mama lui este de fapt prietenă atât cu mamele mirelui, cât și cu mamele mirelui. Se pare că au devenit prieteni când Shin Hye, Tae Joon și Hong Ki erau copii.

4. Song Joong Ki și Yang Kyung Won

S-ar putea să vă amintiți de Kyung Won din rolul său din seria Vincenzo, în care Joong Ki a jucat rolul principal, dar aceasta nu a fost de fapt prima dată când cei doi au lucrat împreună. S-au cunoscut pe platoul seriei fantastice Arthedal Chronicles, care a fost difuzată în 2019. După succesul lui Kyung Won în Crash Landing On You anul următor, s-a alăturat History D&C, aceeași agenție căreia îi aparține Joong Ki. Agenția lor postează uneori conținut care inlustrază prietenia lor, inclusiv videoclipuri și fotografii călătoriile lor împreună.

5. Lee Jong Suk, Jung Hae In și Shin Jae Ha

Jong Suk, Hae In și Jae Ha s-au întâlnit cu toții pe platoul de filmare al seriei din 2017 While You Were Sleeping. Jae Ha l-a interpretat pe fratele mai mic al personajului lui Jong Suk, în timp ce Hae In era al doilea rol principal. Cei trei au călătorit împreună în Japonia. „Am stat la taclale până în zori. Jae Ha și cu mine am băut până la 3 sau 4 dimineața”, a declarat pentru Soompi Hae In despre călătoria. „Jong Suk nu bea, dar tot a stat cu noi până dimineață”.
Jae Ha l-a cunoscut întâi pe Jong Suk pe când filma pentru Pinocchio, dar nu au reușit să petreacă mult timp împreună decât după ce au început să lucreaze împreună pentru While You Were Sleeping.

6. Nam Goong Min și Lee Junho

Min și Junho au jucat împreună în seria Good Manager din 2017. Deși Junho interpreta un rol negativ, cei doi au avut o chimie atât de grozavă încât au câștigat premiul pentru cel mai bun duo la cea de-a 31-a ediție a KBS Drama Awards. Au trecut ani de atunci, dar aceștia au rămas prieteni și-n ziua de azi. Ambii actori au fost nominalizați pentru Marele Premiu (Daesang) la MBC Drama Awards 2021 și au fost văzuți fiind foarte jucăuși unul cu celălalt înainte de ceremonie. Min a câștigat premiul Daesang în acea noapte și cei doi s-au îmbrățișat înainte ca Min să-și primească premiul.

7. Lee Min Ho și Woo Do Hwan

Do Hwan a jucat rolul de gardă de corp a lui Min Ho în King: The Eternal Monarch, iar bromance-ul lor era evident. Acum, cei doi sunt prieteni în viața reală, Do Hwan alăturându-se cercului apropiat de prieteni al lui Min Ho. Într-un articol din Inquirer, a fost dezvăluit că Min Ho ar fi plecat într-o excursie pe Insula Jeju cu Do Hwan, Jung Il Woo și Kim Bum. De asemenea, îi puteți vedea glumind unul cu celălalt în story-uri pe Instagram. Când Do Hwan s-a înrolat în armată, Min Ho a postat fotografii cu ei doi râzând în timp ce îl mângâia pe capul ras al lui Do Hwan, arătând cât de confortabil se simt unul cu celălalt.

8. Lee Dong Wook și Gong Yoo

Să vezi megastarurile Dong Wook și Gong Yoo împreună pe același ecran este deja o binecuvântare în sine, dar spre deosebire de ceilalți actori de pe această listă, Dong Wook și Gong Yoo s-au cunoscut de fapt înainte de a juca în aceeași dramă. Ei au fost împreună în armată, așa că fundația pentru o prietenie puternică era deja acolo. Cu toate acestea, seria Goblin a ajutat cu siguranță la dezvoltarea relației lor și la apropierea lor. Când Dong Wook și-a găzduit propriul talk show, Wook Talk, Gong Yoo, care a avut apariții rare în emisiuni, a fost primul său invitat. Cei doi au călătorit împreună chiar și de ziua lui Dong Wook.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *