BLACKPINK sărbătoresc cea de-a 7-a aniversare cu mesaje pline de căldură

Reflectând asupra călătoriei lor remarcabilă, membrele talentate ai BLACKPINK au accesat conturile lor individuale de Instagram pentru a sărbători cea de-a 7-a aniversare. Fetele au debutat oficial pe 8 august 2016.

Cu mesaje sincere care au rezonat profund în rândul fanilor, cvartetul și-a exprimat recunoștința și dragostea unul față de celălalt, amintindu-și în același timp experiențele împărtășite de-a lungul anilor.

Jisoo
 a scris pur și simplu „BLINK BLACKPINK forever” și a împărtășit membrilor fotografii adorabile făcute dintr-o cabină foto.

Jennie a scris: „7 ani cu @blackpinkofficial 🤍 ne iubesc, iubesc Blackpink, iubesc Blinks ”.

Rose a scris: „Mulțumesc, Blackpink pentru că ai fost o astfel de binecuvântare în viața mea. Am reușit cu adevărat să experimentez totul și mai mult decât ceea ce am visat vreodată și să cresc ca artist aspirant. Mulțumesc, mulțumesc și mulțumesc. de mii de ori. Blackpink, Blinks, Teddy, YG entertainment și toți ceilalți care au crezut în @blackpinkofficial în ultimii șapte ani. Inima mea este atât de plină. Nu îmi pot exprima recunoștința pentru fiecare persoană care a făcut parte din această călătorie de șapte ani cu noi patru. 7…..!!! @blackpinkofficial are în mod oficial șapte ani astăzi.! Și sunt extrem de mândră de fiecare dintre noi. Pentru că am făcut istorie. Pentru că ne-am distrat mereu și ne mândrim cu ceea ce facem. Mulțumim fanilor noștri pentru încrederea fiecăruia dintre noi, tot timpul.

Și, în cele din urmă, Lisa a scris: „La mulți ani mie și celor 3 fete uimitoare ale mele @blackpinkofficial 7 este unul dintre numerele mele preferate și sper că anul acesta va fi unul norocos pentru noi 💕  Vă iubesc fetelor și Blinks atât de mult.

Fanii au sărbătorit și ei cu fetele și au lăsat diverse mesaje pe rețelele de socializare.

https://twitter.com/bornBlink4BP/status/1688567502736076800

La mulți ani BLACKPINK și BLINKs!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *