Se confirmă faptul că Soo Jin, cunoscută din (G) I-DLE, va debuta singură.

Soo Jin, fosta membră a trupei (G)I-DLE, va debuta solo anul acesta! Din cauza polemicii despre violența în școli în 2021, Soo Jin a părăsit trupa (G)I-DLE în luna august a acelui an și i s-a anulat contractul exclusiv cu vechea ei agenție Cube Entertainment. În septembrie 2022, reprezentantul legal al lui Soo Jin a dat o declarație în  care anunța încheierea judecății pentru acuzațiile sale de hărțuire școlară. De atunci, a luat o pauză de la activități, dar a continuat să comunice cu fanii săi prin intermediul conturilor sale personale de pe rețelele de socializare. 

Pe 16 octombrie, News1 a informat faptul că Soo Jin, fosta membră a trupei (G) I-DLE, ar fi semnat un contract cu BRD Communications și își pregătea debutul solo în această lună.

Că răspuns la această informație, BRD Communications a distribuit știrea semnării unui contract exclusiv cu Soo Jin și a confirmat planurile debutului său solo spunând: “Plănuim să lansăm albumul său (de debut solo) acest an”.

Din cauza polemicii despre violența în școli în 2021, Soo Jin a părăsit trupa (G)I-DLE în luna august a acelui an și i s-a anulat contractul exclusiv cu vechea ei agenție Cube Entertainment. În septembrie 2022, reprezentantul legal al lui Soo Jin a dat o declarație în  care anunța încheierea judecății pentru acuzațiile sale de hărțuire școlară. De atunci, a luat o pauză de la activități, dar a continuat să comunice cu fanii săi prin intermediul conturilor sale personale de pe rețelele de socializare. 

Lucia Hyun

Sursa: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *