Baek Hyun din EXO confirmă lansarea noii sale companii și lămurește zvonurile

Baek Hyun din EXO a luat legătura cu fanii pentru a vorbi despre zvonurile recente prin intermediul unei transmisiuni live pe Instagram. Pe 8 august, artistul și-a folosit Instagramul personal pentru a realiza o transmisie live și a lămurit zvonurile care circulă în mediul online.

Cât despre disputa sa cu SM Entertainment despre contractul său exclusiv, Baek Hyun a fost sincer: “Sincer vorbind, mereu am fost curios despre înțelegeri și treburile legate de contract. În mijlocul acestor lucruri ne confruntăm cu diverse situații, din cauza absenței lui Lee Soo Man și cred că asta m-a făcut și mai curios.”

A continuat: “Timp de doi ani cât am fost în armată, am muncit din greu luând lecții de canto, și mi-am spus părerile după ce am terminat stagiul militar despre cum putem lansa un album pentru fanii noștri care au așteptat doi ani și mi-am acordat niște timp pentru viața mea personală, așa că ceea ce s-a întâmplat atunci a fost ca un fulger căzut din cer.”

În plus, Baek Hyun și-a prezentat noua companie One Signature. El a spus: “Este o companie la care am lucrat cu prietenul meu Kasper pentru că voiam să formez mulți coregrafi și dansatori buni. Încă nu s-a concretizat, dar cercetez mult și încerc lucruri diferite pentru a obține rezultate cât mai bune.” Acesta a menționat: “Compania va fi lansată cu un nume diferit de One Signature.”

Cât despre zvonurile care spun că înainte de a-și deschide firma a primit un împrumut de 13 miliarde de woni (aproximativ 9,9 milioane de dolari) și s-a mutat într-o vilă din cartierul Hannam, proprietatea președintelui “C”, Baek Hyun a comentat: “Am luat un împrumut pentru că nu mă mulțumesc cu puțin, muncesc din greu și cred că voi avea rezultate mulțumitoare.”

A continuat: “Nu am primit acea casă. Eu îmi plătesc toate împrumuturile.”

Despre motivul său de a nu lansa un nou album solo, Baek Hyun a explicat că voia să exploreze mai mult partea de producție în perioada aceasta. A explicat: “Motivul pentru care nu lansez un album nu este pentru că mi-am schimbat modul de gândire inițial, ci deoarece cred că aceasta este o perioadă foarte importantă din viața mea”, menționând că vrea să se pregătească mai bine înainte de a lansa un nou album.

În final, Baek Hyun a împărtășit: “Îmi pare rău că i-am făcut pe fani să treacă printr-un moment dificil” și a adăugat că nu mai poate fi indulgent cu cei care răspândesc zvonuri care nu au fost verificate și că SM Entertainment îl sprijină pozitiv în legătură cu noua sa firmă. El terminat live-ul spunând: “Mă gândesc la acea firmă ca la o firmă pe care ca făcut-o împreună cu fanii.”

Sursa articol: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *