Influența K-pop asupra modei de lux: idoli K-pop sunt numiți ca ambasadori ai brandurilor de lux

Moda de lux și vedetele K-pop au devenit inseparabile, pe măsură ce popularitatea K-pop continuă să crească. De când G-Dragon de la BIGBANG a devenit primul artist K-pop care a fost ales ca Ambasador global al Chanel în 2016, mulți artiști K-pop au devenit fețele numeroaselor mărci de lux, transformând-i în trendsetteri. Moda și stilul pe care acești idoli le adoptă devin rapid tendințe, iar articolele pe care le îmbracă dispar instant de pe rafturi. Cu influența lor globală, nu este surprinzător că multe branduri de lux au ales artiști coreeni pentru a-și reprezenta mărcile.

Aceste opt vedete K-pop au fost numiți recent ca ambasadori ai brandurile de lux de profil:

HYEIN – LOUIS VUITTON

Lee Hyein a fost numită noul ambasador global al Louis Vuitton. Aceasta a lucrat ca model și actriță de când era mică, chiar înainte de a deveni celebră. Este cel mai tânăr membru al grupului, și este ambasadoarea ideală pentru Louis Vuitton, datorită aspectului și stilului său natural. La doar paisprezece ani, Hyein este cel mai tânăr ambasador din istoria Louis Vuitton.

DANIELLE – BURBERRY

Danielle este un alt membru al grupului de fete K-pop NewJeans. Ea a devenit al treilea membru al grupului care a servit ca ambasador Burberry. Numirea Daniellei ca cel mai nou ambasador global al Burberry a fost făcută publică pe 6 ianuarie. O serie de fotografii cu ea purtând îmbrăcăminte Burberry au fost postate pe conturile de socializare ale grupului de fete împreună cu anunțul. În fotografii, ea este văzută ținând „The Frances Bag” by Burberry.

KRYSTAL JUNG – POMELLATO

Krystal Jung face parte din grupul de fete din f(x), deși recent a fost mai bine cunoscută ca actriță. Krystal a fost numită primul ambasador coreean al Pomellato, a anunțat brandul de bijuterii din Milano Pomellato pe 12 ianuarie. Pomellato a lucrat de-a lungul anilor cu numeroase figuri feminine dintr-o varietate de medii, Krystal Jung fiind cea mai recentă colaborare.

PARK JIMIN – DIOR

Park Jimin, vocalistul și dansatorul BTS este cel mai nou ambasador global al Dior. Dior a anunțat vestea pe 16 ianuarie, postând o serie de imagini cu Jimin în cea mai recentă colecție de vară 2023 pe Instagram. În ciuda recentei sale numiri ca ambasador, Jimin are experiență de lucru cu Dior, deoarece designerul mărcii Kim Jones a creat deja o ținută de scenă personalizată pentru BTS în 2019. Recent, a participat la prezentarea Dior Men’s iarna 2023/2024 la Săptămâna Modei de la Paris.

SUGA – VALENTINO

Un alt membru BTS, Suga, a fost și el ales ca ambasador, acesta fiind noua față a Valentino. Pe 17 ianuarie, Valentino a dezvăluit că Suga s-a alăturat grupului de ambasadori ai brandului, cunoscut sub numele de „Di.Vas”. Pierpaolo Piccioli, directorul de creație al labelului, l-a descris pe Suga drept un „artist cu mai multe fațete” și a spus că întruchipează perfect tot ceea ce reprezintă „Di.Vas”: diversitate, incluziune, creativitate și pasiune.

TAEYANG – GIVENCHY

BIGBANG, un pionier K-pop, este adesea creditat că a fost primul la multe lucruri. Taeyang de la BIGBANG încă se află în top, la 16 ani de la debutul lor, fiind desemnat primul artist coreean de sex masculin care a fost numit Ambasador Global Givenchy. Pe 17 ianuarie, marca franceză de modă premium Givenchy a făcut un anunț oficial cu privire la numirea lui Taeyang în calitate de Ambasador Global în 2023. Pe 18 ianuarie a fost prezent la show-ul Givenchy’s Men’s Fashion Week din Paris.

AN YUJIN – FENDI

An Yujin, lidera grupului IVE, este noua față a prestigioasei mărci de modă Fendi. Yujin și-a anunțat colaborarea cu Fendi într-o postare pe contul ei de Instagram pe 17 ianuarie. Și-a făcut debutul în campania Fendi modelând colecția de primăvară/vară 2023 Fendi.

JACKSON WANG – LOUIS VUITTON

Jackson Wang, solist și membru GOT7, a fost ales cel mai nou ambasador al casei de modă franceză Louis Vuitton. Pe contul său de Twitter, Louis Vuitton a anunțat vestea pe 21 ianuarie, declarând: „The Maison are plăcerea de a anunța că cântăreața de renume mondial se va alătura în calitate de nou ambasador al Casei”. Jackson a participat și la prezentarea Louis Vuitton Menswear Fall 2023, care a avut loc la Paris pe 19 ianuarie.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *