Trendy și îndrăzneț: 5 look-uri superbe din K-Drame difuzate în prezent

Printre cele mai apreciate lucrurie la serialele coreene sunt ținutele superbe ale personajelor. Departamentul de styling știe să-i facă pe telespectatori să rămână fascinați atunci când văd hainele minunate pe care le poartă personajele. Cu titluri precum „Cheer Up” și „Love is for Suckers” difuzate în prezent, există o mulțime de K-drame din care ne putem inspira acest sezon.


Iată câteva ținute adorabile

Costume de majorete
Universitatea Yonhee prosperă în frumusețe și eleganță cu uniformele trupei Theia Cheerleading Squad din „Cheer Up”. Ținutele luminoase și pline de viață ale studenților au un aer spaniol care este ușor de invidiat. Studentul la teologie Hae Yi (Han Ji Hyun), președintele echipei de majorete Jung Woo (Bae In Hyuk), studentul la medicină Sun Ho (Kim Hyun Jin) și vicepreședintele echipei de majorete Tae Cho Hee (Chang Gyu Ri) își etalează personalitățile individuale în aceste uniforme foarte decorate.

Ținute business uimitoare

Distribuția din „Love is for Suckers” știe cum să-și facă intrarea. Această serie despre doi cei mai buni prieteni abia a început, dar deja ne face pe toți gelosi! Goo Yeo Reum (Lee Da Hee) impune respect cu bluza și pantalonii pastelați, în timp ce John Jang (Park Yeon Woo) contrastează prin cămașa lui colorată și pantalonii negri. Cel mai bun prieten al lui Goo Yeo Reum, Park Jae Hoon (Choi Siwon), uimește și el, cu un costum negru elegant, fără cravată. Această ținută este suficient de lejeră pentru birou, dar e numai bună și pentru o cină elegantă.

Haine confortabile pentru orice ocazie

Ce modalitate mai bună de a-ți defini propriul stil decât să te inspiri din seria „Love In Contract”? Școlirea clienților în materie de căsătorie este ceea ce face cel mai bine Choi Sang Eun (Park Min Young), însă și stilul ei în materie de modă este, de asemenea, uimitor, iar hainele ei de culoare neon arată de parcă își lansează propria colecție de modă de acasă. Pe de altă parte, clientul ei, Woo Kwang Nam (Kang Hyun Suk), devenit și cel mai bun prieten, se simte incredibil de confortabil în orice poartă. Tricourile, hanoracele și blugii arată perfect pe el, indiferent de scenă.

Clientul ei vechi, Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) și celebrul actor Kang Hae Jin (Kim Jae Young) poartă ambii tricouri polo, precum modelele din reviste. Fără îndoială aceștia arată foarte bine, iar culorile diferite oferă, de asemenea, spectatorilor, o privire asupra personalității lor.

Culori deschise

Când aveți îndoieli, alegeți o cămașă, pantaloni sau rochie strălucitoare pentru a îmbunătăți orice ținută. Distribuția „Love In Contract” scoate în evidență culorile strălucitoare pentru a-și arăta dispozițiile vesele. Chiar și personajele secundare se îmbracă în bluze strălucitoare, costume și multe altele pentru a reflecta tendințele actuale. Puteți simți atmosfera optimistă doar din culorile vesele ale ținutelor!

Jachete iconice

Jin Jung (D.O. de la EXO) își pune amprenta ca procuror buclucaș, cu jachetele lui distinctive. De la grungy la elegant, Jin Jung știe cum să-și facă simțită prezența. Toți ochii sunt ațintiți asupra lui în „Bad Prosecutor”, iar contrastul dintre stilul procurorului principal și stilul partenerului său, Shin Ah Ra (Lee Se Hee) este izbitor!

Ție care stil vestimentar ți se potrivește cel mai mult ? Lasă-ne un comment cu ținuta preferată!

De asemenea, pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *