Jennie de la BLACKPINK uimește la Gala Met

Gala Met, cel mai mare eveniment caritabil de modă din lume, a avut loc la Metropolitan Museum of Art din New York recent, pe data de 1 mai. Tema de anul acesta a fost „Karl Lagerfeld: The Line of Beauty” și a fost prezidată de nume mari – Penelope CruzMichaela CoelRoger Federer și Dua Lipa. Nu doar vedetele de la Hollywood au strălucit însă pe covorul roșu, ci și vedetele…Hallyu. Jennie de la Blackpink a apărut pentru prima dată pe covorul roșu al Gala Met, purtând o rochie mini Chanel albă, decorată cu trandafiri albi. Ea a atras atenția tuturor adăugând ciorapi și tocuri negre la ținută.

Un institut de presă american a raportat „Jennie, care a făcut titluri la Coachella ca membră a BLACKPINK, a participat la prima ei Gală Met și a stabilit o altă piatră de hotar. Jennie este numită „Human Chanel” printre fani.”

Recent, BLACKPINK a devenit primul grup de fete coreene care a fost numit cap de afiș la Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley și a fost implicat pentru prima dată în actorie prin serialul HBO „The Idol”. „The Idol” va fi invitat la secțiunea necompetitivă a celui de-al 76-lea Festival Internațional de Film de la Cannes , care va avea loc între 16 și 27 mai și va fi proiectat pentru prima dată.

Între timp, Gala Met invită în fiecare an vedete din film, televiziune și muzică. Anul acesta, printre care Jennie, Phoebe Bridgers, Cardi B, Jessica Chastain, Pete Davidson, Doja Cat, Billie Eilish, Gigi Hadid, Anne Hathaway, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Ariana DeVos, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Pedro Pascal , Robert Pattinson, Florence Pugh și Margot Robbi.

Jennie de la 
BLACKPINK a strălucit la Gala Met.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *