Kim Yoo Jung etalează o frumusețe atrăgătoare, în contrast cu zilele în care era doar un actor copil

Actrița Kim Yoo Jung, cunoscută pentru rolurile din seriale precum Love in the Moonlight (2016), Clean with Passion for Now (2018), Backstreet Rookie (2020), sau Lovers of the Red Sky (2021), a publicat fotografii din culisele unei ședințe foto pentru un brand de cosmetice. 

Pe 9 ianuarie, Kim Yoo Jung a postat mai multe fotografii pe contul ei oficial de Instagram (you_r_love). Aici, actrița își etalează look-urile remarcabile pentru pictorialul unui brand de cosmetice, în timp ce este îmbrăcată într-un halterneck nud și pantaloni albi.

kim yoo jung instagram

Combinația de haine evidențiază perfect silueta subțire, dar sexy, a lui Kim Yoo Jung, emanând în același timp un farmec tineresc și inocent – iconic, al actriței.

kim yoo jung instagram

Pe de altă parte, Kim Yoo Jung este programată să apară în piesa „Shakespeare in Love”, care va avea premiera pe 28 ianuarie. Ea își va asuma rolul iubirii lui Shakespeare, care este fiica unui negustor bogat. Kim Yoo Jung se va transforma în Viola de Lesseps, o femeie îndrăzneață, care se străduiește să-și împlinească visul de a deveni o actriță de teatru, lucru care era tabu pentru femei la acea vreme.

kim yoo jung instagram

Articol scris de colaboratoarea noastră, Anna.

Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *