BTS câștigă două premii la iHeartRadio Music Awards

Această fotografie este oferită de iHeartRadio Music Awards, una dintre emisiunile de premii ale industriei muzicale americane.  Iată că
Această fotografie este oferită de iHeartRadio Music Awards, una dintre emisiunile de premii ale industriei muzicale americane. 

Gigantul grup K-pop BTS a câștigat două premii la iHeartRadio Music Awards, una dintre emisiunile de premii ale industriei muzicale americane, marcând al șaselea an consecutiv în care grupul a câștigat un trofeu la eveniment.


Septetul a câștigat cel mai bun videoclip muzical pentru cântecul de succes din 2022 „Yet to Come”, single-ul principal al albumului său antologic lansat în iunie, și Cel mai bun fan Army în timpul ceremoniei de premiere care a avut loc luni la Los Angeles (ora SUA). Este pentru a șasea oară consecutiv când trupa câștigă onoarea pentru cel mai bun fandom din 2018, când a fost desemnat și cea mai bună trupă de băieți. Fondată de radiodifuzorul online american iHeartRadio în 2014, iHeartRadio Music Awards a fost organizată în fiecare an pentru a recunoaște cei mai populari artiști și muzică din ultimul an.

iHeartRadio Music Awards a fost fondat de popularul radiodifuzor online iHeartRadio și a avut loc pentru prima dată în 2014. Felicitări BTS!

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *