Fă cunoștință cu BT21, grupul simpaticelor animăluțe create de membrii BTS

BT21 sunt un grup format de 8 personaje simpatice gândite de membrii BTS după ”chipul și asemănarea” lor și a ”armatei” lor de fani. Astăzi poți găsi personajele pe absolut orice iți vine în minte, inclusiv pijamale, genti și măști de protecție, dar si desene si bănuim curând, jocuri video!

Povestea din spatele BT21 e simplă. Tata vine pe pământ de pe planeta sa alături de gardianul său Van și hotărăște să își formeze un grup de idoli pop, să devină staruri universale (Universtar), mai tari ca BTS.

Daca vrei sa vezi povestea originala pe larg, o poti urmari pe contul oficial de YouTube al BT21, in seria BT21 ORIGINAL STORY:

Între timp însă, să facem cunoștință cu personajele cheie:

Van – reprezintă fanii BTS, Army

Gardian spațial care vine de pe altă planetă alături de Tata si protejează celelalte personaje 

Tata – creat de V

Un ciudatel pe care îl îndrăgești imediat, suflet curios

KOYA  -creat de RM

Un personaj deștept, dar mereu somnoros 

MUKJ -creat de Jin

Plin de bunătate, iubitor de oameni și mai ales….mâncare 

Shooky – creat de Suga 

Inspirat de câinele lui Suga, Shooky este pus mereu pe șotii

Mang – creat de J-Hope 

Un dansator misterios care își ascunde fața cu o mască cu nas în formă de inimă. 

Cooky – creat de Jungkook

Un iepuraș cu mușchi tari și inimă mare

Chimmy – creat de Jimin

Inocent, pe cât este de muncitor, pe atât este de petrecăreț.

LINE FRIENDS, creatorii de produse adorabile inspirate de idolii tăi 

Studioul LINE FRIENDS a creat si comercializează produse cu caracterele tale preferate.

Studioul apărut odată cu personajele  “BROWN & FRIENDS”  create pe după stickerele din aplicația de messenger LINE, pentru baza sa activă de milioane de utilizatori.  După colecția ‘’Brown and Friends’’, compania a creat prin proiectul FRIENDS CREATORS , ‘’BT21’’ colecția de personaje create în colaborare cu senzația pop la nivel mondial BTS, și ”Roy6” create pentru și alături de senzația online, chinezul Roy Wang.  După aceste două colaborări, LINE FRIENDS s-au  transformat într-un studio de creație în toată regula pentru IP-uri celebre, au  adus chiar și personajele jocului  Brawl Stars (joc de mobil dezvoltat de Supercell) în lumea reală, iar în  toamna anului 2020 trupele Itzy și Treasure au anunțat și ei că vor face o serie de personaje alături de LINE FRIENDS. Personajele au fost și dezvăluite în Octombrie respectiv Noiembrie 2020. 

De la stickere, Line Friends a început să pună haioasele personaje create pe absolut orice, animale de pluș sau silicon, telefoane, tricouri și bluze, măști, bagaje, genți,pijamale, șlapi,  brelocuri și practic pe orice altceva te poți gândi, așa că fanii au de unde alege când vine vorba de a își exprima și fizic iubirea pentru idolii lor. 

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *