Jungkook de la BTS face istorie pe Spotify cu single-ul solo „Seven”

Jungkook de la BTS a devenit primul artist asiatic care a dominat topul săptămânal Songs Global al platformei de streaming Spotify timp de șase săptămâni consecutive. Tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit succesul cu single-ul său de debut solo, „Seven”, care a cucerit, de asemenea, topul Spotify Daily Top Songs Global timp de 42 de zile. Au trecut șase săptămâni de la lansarea piesei „Seven” pe 14 iulie, dar piesa a ajuns în continuare la o medie de 7,6 milioane de streamuri în fiecare zi, potrivit Spotify. Numărul total de stream-uri săptămânale a fost de aproximativ 53,7 milioane.

Pe topul săptămânal, „Seven” – un banger captivant de vară caracterizat de ritmurile de UK Garage ai anilor 90 – a depășit „Flowers” ​​de Miley Cyrus și „LALA” de Myke Towers, printre altele. A fost desemnată a treia melodie cea mai difuzată a verii pe Spotify, după „Ella Baila Sola” de Eslabon Armado și Peso Pluma și „Where She Goes” a lui Bad Buuny.

„Seven” a debutat și pe locul 1 în topul principal al single-urilor Billboard. Jungkook este al șaselea membru BTS care a făcut un debut oficial solo, după j-hope, Jin, RM, Jimin și Suga. V, ultimul membru care se lansează solo, acesta lansând primul său album solo, „Layover” pe 8 septembrie.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *