Park Sung Hoon din „Queen of Tears”: „Sărăcia și un sentiment de inferioritate au devenit forța mea motrice”

Vedetele coreene sunt recunoscute pentru modestia lor și mai ales pentru sinceritatea cu care vorbesc despre perioadele mai dificile din viața lor, mai ales că multe vedete provin dintr-un mediu dificil. Mi se pare că astfel transmit un model bun de urmat pentru cei care urmăresc, pentru că demonstrează că indiferent de unde vii, prin muncă, pasiune și dăruire îți poți schimba viața. Un astfel de exemplu este talentalul actor Park Sung Hoon din „Queen of Tears”, care a atras atenția prin trailerul emoționant al celui mai recent episod al emisiunii You Quiz on the Block, în care vorbește cu deschidere despre trecutul său dificil. El și-a amintit de perioada grea în care a locuit într-un demisol asemănător cu cel din filmul „Parasite” și a împărtășit diverse detalii despre viața sa dificilă, inclusiv cât a luptat să-și urmeze visul de a fi actor, lucrând part time în timp ce participa la audiții, precum și faptul că este fericit acum că poate să își susțină familia financiar printr-o alocație lunară.

Într-un interviu, actorul a declarat: „Dacă vă uitați la You Quiz on the Block, veți afla că am locuit într-un demisol asemănător cu cel din Parasite timp de șapte ani. Familia mea era foarte săracă pe vremea când eram în liceu. Nu aveam bani să mănânc un hamburger, așa că stăteam ghemuit pe scări așteptându-mi prietenii”.

De asemenea, el a dezvăluit că și-a achitat toate împrumuturile din studenție în urmă cu doi ani. Dezvoltând, el a spus: „În timpul crizei FMI, strângeam banii de mâncare pentru școală ca să-mi cumpăr haine.” „Nu există un job part-time pe care să nu-l fi încercat. Am vrut să continui cu ceea ce făceam, așa că am avut tot felul de job-uri mărunte. Am locuit într-un demisol ca cel din filmul Parasite timp de șapte ani.”

Actorul a spus: „Când locuiam în subsol, în timpul ploii, apa se umplea până la tibie. Nu era ușor să o scurgi când ajungea la nivelul prizei. Abia de câțiva ani m-am mutat și mi-am achitat împrumuturile studențești. Acum locuiesc la etajul 14 (râde).”

El a adăugat: „Când am decis să urmez actoria, tatăl meu a spus că este de acord cu orice aș alege, dar că spera să aleg bine o profesie și să mă țin de ea. El și-a schimbat profesia. Dar a regretat, așa că mi-a dat acest sfat.” „Sărăcia și sentimentul de inferioritate au devenit forța motrice în viața mea.”

Park Sung Hoon a vorbit, de asemenea, despre dorințele sale din trecut: „Abilitățile mele de actorie erau deficitare, așa că am muncit mereu din greu. Am lucrat cu jumătate de normă pentru că aveam nevoie să câștig bani. Mi-am dorit să devin un actor bun, mi-am dorit să pot juca într-o piesă fără să dau audiții, mi-am dorit să pot trăi fără să am o slujbă cu jumătate de normă și mi-am dorit să-i ajut și pe părinții mei. Mi-am realizat toate visele, fără să ratez nici măcar unul”, a spus el, adăugând: „Le dau în mod regulat alocație părinților mei”.

În recent încheiatul Queen of Tears, actorul a jucat rolul personajului negativ Yoon Eun Sung, care este atât nemilos, cât și inteligent. Este un personaj care, condus de o obsesie excesivă pentru dorințele sale, are în cele din urmă un sfârșit tragic.

În timpul interviului, Park Sung Hoon, după ce a oferit interpretări fenomenale în rolurile de răufăcători în drame sale recentele, și-a cerut scuze cu umor, spunând: „Îmi pare rău față de toată lumea”. El a menționat că a primit o mulțime de insulte, și chiar înjurături, prin intermediul DM-urilor de pe Instagram, în special în perioada de difuzare a Queen of Tears pentru personajul său Yoon Eun Sung.

Referitor la acest lucru, Park Sung Hoon a spus: „Am primit diverse mesaje, cum ar fi: «Nu-i despărțiți pe Kim Soo Hyun și Kim Ji Won», «Hai să ne batem». Am primit chiar și o palmă pe spate la un restaurant de la o mătușă”. El a adăugat: „Nu m-am simțit jignit sau rănit. Este normal să primești critici atunci când joci un personaj negativ. Cred că Yoon Eun Sung a făcut lucruri demne de critică în această dramă”.

El a mai comentat: „În ciuda faptului că am primit astfel de critici, de fapt nu există niciun risc. Deși în trecut existau cazuri în care actorii erau asimilați cu personajele lor, în zilele noastre, nu mai este cazul majorității. Eu consider comentariile negative ca fiind un plus de atenție.”

În ceea ce privește faptul că a fost supranumit „omul care și-a pierdut numele”, el a spus: „Mulți oameni îmi spun Jeon Jae Joon sau Yoon Eun Sung… Sunt recunoscător chiar dacă mi-am pierdut numele”. El a explicat: „Pentru a vorbi despre mine, ar trebui să descriu ce personaj am jucat în ce dramă, dar sunt recunoscător pentru un nume care le poate aminti oamenilor de mine în doar trei cuvinte.”

Uneori, actorii devin atât de absorbiți de rolurile lor încât întâmpină dificultăți în viața de zi cu zi. Când a fost întrebat dacă s-a confruntat cu o situație similară, Park Sung Hoon a spus: „Viața mea de zi cu zi nu este influențată foarte mult de rolurile mele. Cu toate acestea, fie că a fost în timpul rolului lui Jeon Jae Jun din The Glory, fie în acest rol al lui Yoon Eun Sung, cred că am fost puțin afectat. M-am emoționat puțin în timp ce jucam.”

Pentru echipa Queen of Tears, au avut loc două petreceri de încheiere după filmarea ultimului episod și înainte de difuzarea ultimului episod. Park Sung Hoon a spus: „Am fost foarte fericiți și am sărbătorit. S-au adunat aproximativ 300 de persoane. De obicei, este greu să te concentrezi, dar toată lumea era concentrată. Toți am plâns împreună, am aplaudat și ne-am bucurat.”

El a continuat: „Ieri, în timp ce urmăream ultimul episod, eram atât de concentrat asupra lui Eun Sung încât mi-au curs lacrimile.”

Când a fost întrebat ce ar fi făcut dacă s-ar fi aflat într-o situație ca cea a lui Yoon Eun Sung în viața reală, el a răspuns: „Nu mă ating niciodată de femeia altcuiva. Nu pot să o fac”.

Când a fost întrebat despre faptul că joacă alături de Kim Soo Hyun, a spus: „Deși este mai tânăr decât mine, îl consider un senior, deoarece a avut roluri principale de la o vârstă fragedă. Când făceam teatru, mă duceam mereu să văd piese în zilele libere, iar când m-am mutat la mass-media, mă uitam la drame și filme ori de câte ori aveam timp. Soo Hyun a fost popular chiar și la o vârstă fragedă și a fost lăudat pentru interpretările sale excelentă. Așa că l-am urmărit pentru a avea referințe despre cum joacă și ce farmec are.”

El a mai spus: „Kim Soo Hyun și cu mine împărtășim tipul MBTI ISFJ, așa că personalitățile noastre se potrivesc bine. Am glumit mult și coordonarea noastră în actorie a fost foarte bună. Când jucam împreună, regizorul ne permitea de cele mai multe ori să jucăm așa cum ne pregăteam, fără instrucțiuni speciale. Îmi amintesc o scenă în care Kim Soo Hyun mă lovea și am apucat să-i văd fața de aproape în timp ce mă apuca de guler. În acel moment, m-am gândit: „Este foarte chipeș”. Este un actor și un frate mai mic pe care eu personal îl apreciez foarte mult.”

Vorbind despre Kim Ji Won, el a comentat: „Este impecabilă. Este ca și cum ar fi cea mai bună elevă din întreaga școală. Onestă, justă și umilă. Este remarcabil modul în care ea se transpune perfect în personajul lui Hong Hae In. A menționat că a ținut o dietă strictă timp de peste un an pentru rolul ei de pacientă în fază terminală, ceea ce a fost impresionant.” „Mă simt mândru că am jucat alături de ea.”

Kim Soo Hyun, Kim Ji Won și Park Sung Hoon au toți același tip de personalitate în afara ecranului, ceea ce a dus la câteva episoade interesante. Park Sung Hoon a glumit: „Nu am știut numerele de telefon ale lui Kim Soo Hyun și Kim Ji Won decât după episodul 10. Am fost foarte ocupat. În mod normal, îmi place să fac schimb de numere de telefon în timpul primei lecturi de scenariu pentru a sparge gheața, așa cum am făcut-o pentru fiecare rol, dar în timpul lecturii pentru Queen of Tears, nu mă simțeam bine, așa că nu am făcut-o. Așa că timpul a trecut și nu ne-am cunoscut atât de bine timp de mai bine de jumătate de an. După episodul 10, în sfârșit mi-am făcut curaj să o întreb. Deoarece eram cu toții introvertiți și aveam roluri grele ca actori principali, ne-a luat ceva timp să devenim prieteni.”

După ce a jucat în operele unor scriitori celebri, Park a spus: „Mă pricep să ascult” și a explicat: „Motto-ul meu în actorie este să accept și să întruchipez bine opiniile scriitorului și regizorului. În acest sens, ei par să se simtă de asemenea confortabil.”

Când a fost întrebat ce fel de rol ar vrea să joace în continuare, a spus: „Deoarece mulți oameni au impresia că sunt un personaj negativ, aș vrea să joc un rol pozitiv” și „Cum îmi place comedia, vreau să fac o comedie romantică. Obiectivul meu pentru acest an este să obțin o comedie romantică de înaltă calitate”.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *